,,Suleyman Magnificul” – Episodul 91 (10.12.2013)

,,Mustafa o ajută pe signora Gabriela de Feo să-și recapete marfa, amintindu-și că a mai văzut-o pe această femeie, undeva prin pădure. Hatice o cheamă din nou la palat pe clarvăzătoarea și vrăjitoarea Saliha. Sumbul are poruncă să o urmărească pas cu pas pe Hatice.

Când Suleyman se întoarce, femeile sunt pregătite să-l întâmpine, iar Hurrem amenință că-i va povesti totul. Atât el cât și Hurrem se miră că Hatice este prezentă (ea îi spusese lui Afife că va rămâne la palat până la întoarcerea fratelui său).
Mihrimah care așteptase un răspuns de la Bali bey îl întreabă de ce nu i-a scris, iar acesta îi spune că a fost ocupat cu războiul. Nigar îi spune sultanei Șah că Hurrem a amenințat să-i povestească totul sultanului, dar ea o liniștește zicând că va avea grijă să facă în așa fel încât să iasă nevinovate în fața lui Suleyman. Lutfi se miră când află de la Șah că Nigar este soția lui Rustem, dar ea spune că în acest fel vor afla fiecare pas pe care acesta îl face. Hurrem îl informează pe sultan despre cele petrecute, mai ales despre vestea primită de la Mustafa Pașa că el ar fi fost rănit grav. Suleyman îl mustră pe pașă pentru a fi răspândit informații false în lipsa lui……”

Mai multe informații aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2013/12/suleyman-magnificul-episodul-91.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s