Rafaello

Asta este pentru prima oara cand am facut Rafaello! Acum cand scriu ma delectez cu acestea! 

Ingrediente:

– 500g lapte praf

– 200g zahar pudra

– 100 g nuca de cocos(pentru compozitie) +100 g pentru decor

-1 lingura smantana

– stafide ,alune

– 200 g de unt

Mod de preparare: Se amesteca laptele praf cu zaharul pudra . Apoi se adauga nuca de cocos si se amesteca . Se adauga untul lasat in prealabil (5-10 min ) la temperatura camerei . La final se adauga smantana.Compozitia se lasa la frigider cam 1-2 ore. Apoi se fac bilute si se tavalesc prin nuca de cocos. Inainte de a face bilutele puteti pune stafide , alune in interiorul lor. Majoritatea le-am facut simple si foarte putine cu stafide. Le-am lasat din nou la rece pentru 3 ore. Nu stiu de ce dar bilutele mele s-au cam turtit la frigider. In ciuda acestui fapt sunt foarte foarte gustoase! Pofta buna!! Afiyet olsun!! Image

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s