A.Ş.K. 3 Bölüm – Episodul 3

  Episodul începe cu leşinul lui Şebnem. Servitoarea de la vila de pe insulă sună la reşedinţa Vural.Neslihan află că fiica sa este la clinică. Ea pleacă în grabă.Afară plouă cu găleata. Ambulanţa o duce pe pacientă la spital.

    Azra şi Kerem fug prin ploaie până acasă la el .Găsesc uşa de la intrare deschisă. Se asigură că nimeni nu se află în apartament şi intră. Azra rămâne peste noapte , amândoi odihnindu-se în camera lui Kerem. Azra îşi imaginează  nunta ei cu Kerem ,  însă apare Şebnem care îl ia pe mire, împărtăşindu-i acest gând şi lui Kerem.

    Medicul vine să o vadă pe Şebnem.Ea îl roagă să nu-i spună nimic mamei sale , ci  să o mintă că are o viroză . Neslihan vine plângând .Fiica sa îi zice ca vrea acasă , simţindu-se mai bine.Doamna Vural merge în biroul doctorului , zicându-i că a aflat că fiicei sale i s-a făcut o biopsie şi îi cere rezultatul .  Medicul o anunţă că Şebnem suferă de cancer , dar îi recomandă  să se comporte ca şi cum nu ar şti nimic. Ea mai află că Şebnem refuză tratamentul şi se miră că nu a fost  anunţată . Neslihan iese din birou şi se prăbuşeşte  pe un scaun , unde plânge fără să se poată opri. În salon Şebnem aşteaptă să fie luată acasă. Observă că mama ei a plâns , însă Neslihan îi mărturiseşte că a izbucnit în plâns din cauza şocului. Doamna Vural îi spune că o va lua acasă a doua zi dis-de-dimineaţă.

   Cămătarul joacă poker cu nişte tovarăşi.Când vorbeşte la telefon , unul încearcă să trişeze . Orhan văzându-l îl ameninţă cu un pistol să-şi scoată cartea din mânecă.

   A doua zi dimineaţă , Azra se trezeşte şi navighează pe internet de pe calculatorul lui Kerem. Se trezeşte şi el. Amândoi suferă pentru că el este pus în situaţia de a alege între Şebnem şi Azra . Azra pleacă .

     Şebnem este adusă acasă. Este lăsată să se odihnească în camera ei . Neslihan merge în grădină şi începe  să plângă de disperare .Vine Can şi o întreabă ce are. Ea, nervoasă fiind , îl ia la rost , întrebându-l unde a fost , fiindcă l-a sunat de nenumărate ori. Fiul ei se scuză , mărturisind că a fost în oraş cu prietenii. El merge să vorbească cu sora sa , aflând că a fost în spital .Mama sa îl asigură că nu e nimic grav.

Imagine

    În tot acest timp, Azra se duce acasă .Ea se schimbă şi îi spune mamei că Semra a furat o rochie.Apoi pleacă.Semra se dezvinovăţeşte  , spunând că nu a făcut nimic şi că oricum cunoscutul playboy , care ia lecţii de tenis de  la sora sa , Can Vural a salvat situaţia. Müzeyyen se bucură când aude că fiica ei umblă cu un bărbat bogat şi pleacă încântată la cumpăraturi , cu gândul că ar putea s-o convingă pe Azra să-l aducă la masă pe Can.

    Kerem decide împreună cu Azra că e momentul să mai facă un pas în relaţia lui cu Şebnem .Can vine la antrenamentul de tenis. După sfârşitul antrenamentului, Azra află că Şebnem a fost la spital . În club ( antrenamentele de tenis având loc afară) Azra o sună pe Şebnem şi-i urează sănătate .Apoi ea vorbeşte iar cu Can despre bolnavă . Domnul Vural pleacă. Kerem vine şi află de Şebnem. El se decide să  o sune.

    Neslihan stă în living şi se uită pe poze. Şebnem vine şi i se alătură .Cele două deapănă amintiri până când telefonul lui Şebnem sună . Este Kerem. Neslihan observă că fiica sa nu vrea să raspundă. Şebnem pleacă în camera ei , lăsând-o pe mama ei vorbind la telefon cu Ece.

Imagine

      Dupa puţin timp Kerem vine cu un buchet de flori(crini albi) pe motocicletă la reşedinţa Vural . El este invitat în living. Şebnem îşi cere scuze că îl sărutase cu o seară în urmă (episodul 2) . Neslihan ascultă conversaţia celor doi , ascunsă după un colţ.Kerem îi mărturiseşte că n-a reuşit să şi-o scoată din minte. Apoi  îi propune să iasă împreună în oraş. Ea acceptă şi stabilesc să iasă la cina în următoarea seară.Neslihan se bucură să-şi vadă fiica zâmbind fericită şi se retrage pentru a nu fi văzută.

Imagine

    Müzeyyen se opreşte în faţa unei băcănii. Vânzătorul vrea s-o ajute cu sacoşele , însă ea refuză pentru a nu fi văzută de oameni şi apoi bârfită . Până la urmă intră în magazin. Băcanul pare a fi îndrăgostit de mama Azrei.

    Kerem este permanent urmărit de Hassan , unul din oamenii mafiotului Orhan , care vrea să-i cunoască acestuia(lui Kerem) fiecare mişcare.Într-o seară când se află la plimbare cu Azra , Kerem este oprit de Hassan şi îi cere să nu mai vorbească cu poliţistul.Kerem îi spune să nu-şi mai facă atâtea griji nici el , nici Orhan. A doua zi Kerem se întâlneşte cu prietenul său poliţist şi fiind urmărit de omul cămătarului îi spune cu voce tare să nu se mai amestece în treburile lui că şi le poate rezolva şi singur.Poliţistul rămâne uimit , iar Hassan este mulţumit.

   Neslihan ia cina împreună cu Şebnem .Doamna Vural îşi întreabă fiica de Kerem. Can ascultă discuţia de după colţ .Apoi intră şi cele două schimbă subiectul.Mai târziu Can vine la sora sa .Are loc o discuţie emoţionantă între ei. Neslihan se roagă pentru fiica ei şi se gândeşte că Kerem ar putea-o convinge pe Şebnem să accepte tratamentul.

Imagine

    A doua zi , după sfârşitul  unei lecţii de înot , Kerem este chemat într-un spaţiu special amenajat pentru clienţi. Neslihan îl aştepta. Ea se prezintă şi îi mărturiseşte că fiica sa are cancer şi că refuză tratamentul.Îi zice că nu ştie ce intenţii are el , însă Kerem pare a fi ultima ei speranţă . El îi promite că va încerca s-o convingă pe Şebnem să accepte tratamentul .

    Kerem îi povesteşte Azrei de discuţia sa cu doamna Vural.Seara , Şebnem se pregăteşte de cina cu Kerem. Neslihan vine la ea şi este fericită  când o vede atât de elegantă şi zâmbitoare.Kerem o aşteaptă cu motocicleta în faţa casei . Can coboară din maşină şi trece pe lângă Kerem , ca şi cum nu l-ar  observa.Şebnem vine şi fratele ei află că aceasta iese în oraş , abia atunci salutându-l pe prietenul surorii sale.Amândoi se urcă pe scuter şi pleacă .Can intră în casă şi-i spune mamei sale că nu îl cunoaşte pe Kerem şi că este un posibil profitor care aleargă după banii lui Şebnem .Neslihan îi spune să înceteze ,deoarece fetei îi place mult de Kerem şi că ea doreşte s-o vadă fericită , totodată Şebnem fiind o femeie , nu un copil.El se aşază lângă Neslihan şi îi mărturiseşte că nu o mai recunoaşte deloc , că până recent era numai cu ochii pe Şebnem şi că dintr-o dată o lasă să iasă cu un străin. Can e sigur că ceva e în neregulă cu ea.

     Şebnem şi Kerem iau masa la un restaurant micuţ.Domnişoara Vural este foarte încântată de ieşire. Ea se duce la toaletă.Melis ,prietena Azrei şi a lui Kerem , aflată la o masă alaturată vine la el şi îl întreabă de Azra. Imediat revine Şebnem . Ea face cunoştinţă cu Melis.Aceasta nu-l priveşte cu ochi buni pe înotător. Hassan îi urmăreşte de la o masă alăturată.

Imagine

     Trec mai multe zile , Şebnem şi Kerem se văd zilnic , se plimbă prin Istanbul , fac poze. Acasă , Şebnem se uită pe poze şi i le arată fericită şi mamei sale.

    Hassan îi povesteşte lui Orhan de noua iubită a lui Kerem , bogata Şebnem Vural. Amândoi se bucură că vor putea lua o grămadă de bani de la ei.

   Kerem şi Azra se întâlnesc  pe faleză. Se îmbrăţişează şi vorbesc despre relaţia lui cu Şebnem .

   Seara , Kerem şi Şebnem merg la un local , însă ea bea prea mult , apoi refuză să meargă acasă pentru ca Neslihan să n-o vadă în starea aceea. Merg la o pensiune. Se întind pe pat , iar Şebnem  îl sărută . Kerem o opreşte , spunându-i că nu este cazul pentru că s-a îmbătat şi că ar putea regreta mai târziu .Şebnem vrea să plece , însă Kerem o opreşte . Adorm împreună .Azra adoarme cu telefonul în mână , aşteptând  un apel de la Kerem.

    Dimineata , Neslihan îşi sună disperată fiica , însă aceasta nu răspunde . Şebnem dormea , iar telefonul  ei era pe vibraţii . Cei doi se trezesc. Can îl sună pe Kerem , iar Şebnem îi răspunde fratelui său , zicându-i să înceteze şi să-i transmită mamei sale să nu-şi facă griji. Can este nemulţumit că sora sa a petrecut noaptea în compania unui străin.

  Şebnem iese din cameră , în acest timp Kerem vorbind la telefon cu Azra.Ea este şocată de faptul că cei doi doi au petrecut noaptea împreună. Azra îl grăbeşte s-o ceară de soţie pe Şebnem mai repede.

 Azra merge la Melis . Aceasta îi povesteşte de Kerem . Azra începe să râdă prosteşte din cauza supărarii.

  Kerem şi Şebnem se plimbă pe plajă . Admiră peisajul şi povestesc despre taţii lor , amândoi fiind decedaţi . Şebnem mărturiseşte că şi-ar dori  să nu mai moară nimeni şi să nu mai existe moarte. Kerem o îmbrăţişează , o sărută . El îi spune că o iubeşte , Şebnem afirmă că şi ea îl iubeşte . Kerem o cere de soţie , astfel terminându-se al treilea episod.

Aici puteti vedea episodul : http://www.youtube.com/watch?v=edXSyNtAGDo 

Sper sa va placa! Materialul imi apartine ! Daca il preluati va rog specificati sursa! Furtul se pedepseste conform legii!! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s