Küçük ağa 1 Bölüm – Episodul 1

,,Ali şi Sinem sunt doi tineri , care s-au cunoscut când el a venit în Istanbul la facultate. De atunci ei s-au iubit foarte mult ,chiar dacă făceau parte din 2 categorii sociale diferite: Sinem făcea parte dintr-o familie aristocrată , iar Ali din familia unui ofiţer sever din armata otomană(părinţii lui Ali locuiau destul de departe de Istanbul) . Chiar şi aşa cei doi îndrăgostiţi s-au căsătorit.  După acest eveniment , cei doi au trimit poze familiilor .Nur(mama lui Sinem) a leşinat , aceasta fiind dusă la spital . Esma(mama lui Ali) este bucuroasă , însă soţul ei , Mehmet ağa a rupt pozele nervos.

Imagine

    Într-o dimineaţă , cei doi însurăţei au fost treziţi. Maho(omul lui  Mehmet ağa) şi alţi angajaţi au eliberat apartamentul în care cei doi locuiau , fiind nevoiţi să-l părăsească.

    După puţin timp , Sinem a născut un băieţel . Familia ei a venit la spital . Cu toţii au făcut poze.Câteva au fost trimise părinţilor lui Ali . Fericită , Esma le-a pus în ramă.Noaptea , după ce soţia sa a adormit, Mehmet ağa s-a dus în living şi a admirat cu lacrimi în ochi pozele cu nepoţelul său.

Imagine

             

            Trec câţiva ani. 

  Într-o dimineaţă , Sinem îşi grăbeşte fiul să se pregătească de şcoală , însă Ali îi spune s-o lase mai moale. Ali strică uşa unui dulap de bucătărie , iar soţia sa îi face morală . Mehmet Can şi prietena sa , care locuieşte într-un apartament vecin lor se urcă în autobuzul şcolar. Părinţii lui plătesc chiria. Apoi se urcă fiecare în maşina lui şi se lovesc unul de altul , el vărsându-si pe el cafeaua. Autobuzul şcolar este urmărit de un căţel vagabond pe care Mehmet Can l-a hrănit înainte să plece.

    La muncă , Ali este ajutat de patroană să îşi cureţe hainele . Se pare că Yeşim(patroana) îl place pe angajat.

   Copiii ajung la şcoală. Căţelul primeşte iar de mâncare. Elevii intră în şcoală . Tovarăşul patruped aşteptându-i . Acasă la Mehmet ağa , Esma înrămează noi poze primite cu nepoţelul ei. Cei doi bătrâni se ceartă , el fiind destul de nesuferit. Apoi ea îşi sună fiul , mulţumindu-i pentru poze şi plângându-se de tatăl lui .

   Sinem merge acasă la părinţii săi . Tatăl ei îi dă un cec cu bani . Cu toţii se gândesc la organizarea unei excursii la Londra.  Apoi Sinem pleacă la servici.

    În pauză , copiii se joacă cu tovarăşul lor , căţelul , însă acesta este gonit de un angajat , chiar dacă Mehmet Can protestează. Ei intră în clasă . El şi prietena lui pun la cale o năzbâtie . La oră elevii o ascultă pe doamna învăţătoare. La un moment dat fata sună alarma şcolii şi copiii încep să zgâlţâne băncile . Cu toţii fug pe scări ţipând că este cutremur . Mehmet Can este oprit de director , care ştie adevărul . Parinţii lui sunt anunţaţi să vină la şcoală . Ei fură cât pe ce să se ciocnească din nou cu maşinile.

  În biroul directorului , părinţii sunt înştiinţaţi de director şi de doamna învăţătoare de năzbâtia făcută de fiul lor. Apoi cei trei pleacă. În faţa  şcolii Sinem dă vina pe Ali ,Mehmet Can intervine , însă adulţii îi spun să tacă .Sinem se întoarce la muncă , iar Ali îl duce pe băiat acasă. El îşi sună patroana şi îşi cere scuze că a plecat.Yeşim îl asigură că nu este nici o problemă . Ali îl ceartă puţin pe Mehmet Can .

     Seara , după ce micuţul s-a culcat , părinţii au stat în sufragerie , manifestându-şi sentimentele de afecţiune.

    Dimineaţa , Mehmet Can a ieşit la joacă cu prietenii. A spart geamul unui vecin cu mingea de fotbal . Păgubitul îi taie cu un cuţit mingea. Vinovatul înjură şi apoi toţi copii fug , lăsându-l pe  păgubit nervos.

     Mehmet intră în casă , iar mama sa îl grăbeşte pentru a se duce la şcoală . În timpul orelor băiatul stă îngândurat şi supărat.

     Seara , iau masa acasă la părinţii lui Sinem . Bunicul acesteia le vorbeşte despre o posibilă excursie la Londra , la care ar fi invitaţi. Nur şi Adnan (părinţii lui Sinem) se supără pe Burhan Dede şi pe Ali. Ea (Nur ) îi spune ginerelui său că  are noroc că ei îi dau bani . Ali abia acum află că soţia sa a primit bani de la părinţii ei . Se întorc cu toţii acasă . Sinem şi Ali se ceartă , fiind cât pe ce să facă un accident de maşină, dar au scăpat ca prin minune.

Imagine

    Ali vorbeşte la telefon cu mama sa. După aceea , Esma şi soţul ei se ceartă pe tema căsătoriei fiului lor cu Sinem .

    Acasă , Mehmet Can este culcat de mama sa. Apoi în restul serii , Ali şi Sinem se poartă cam rece. În zilele următoare Ali nu mai vine acasă , se îmbată. Sinem strânge pozele cu soţul său din biroul de la muncă . Mehmet Can îşi roagă mama într-o seară  să se împace cu tatăl sau , ca totul să fie ca înainte. Sinem nu îi spune nimic , ci îl trimite la culcare.

Imagine

    A doua zi dimineaţă , Sinem îşi duce fiul la locul de munca a lui Ali . Pe drum vorbeşte la telefon cu Nur, pe care o expediază . Apoi Mehmet Can îi pune  întrebări , însă ea evită să răspundă. 

    La muncă , Yeşim îi face masaj lui Ali . Sinem îi vede . Îl lasă pe băiat şi pleacă supărată bodogănind . Ali şi fiul său merg să ia masa şi vorbesc ca între băieţi . Apoi o sună pe Sinem cu care se ceartă.

    Seara , Mehmet Can se plânge prietenei sale . Aceasta pleacă . Mehmet se uită pe geam şi vede nişte copii care sunt ameninţaţi cu pistolul de cel căruia el i-a spart geamul  cu mingea. El ia telefonul şi sună la poliţie  , ambulanţă şi pompieri. Poliţia vine la vecinul reclamat , care este percheziţionat  şi se observă că pistolul era de jucărie. Ambulanţa şi pompierii ajung şi ele , dar sunt anunţate că au fost chemate degeaba. Mehmet Can urmăreşte bucuros de la geam.

    A doua zi , băiatul este luat de poliţie de la şcoală . Părinţii săi sunt chemaţi la secţie. Ali vine împreună cu Yeşim şi cu un alt tovarăş de-al său. Un poliţist le spune că fiul lor a sunat la 112 fără rost , după care îi lasă să plece , Mehmet Can scăpând basma curată. Cu toţii se întorc acasă . Copilul se duce în camera lui , iar Sinem şi Ali discută în sufragerie .

    Seara , Ali iese cu Yeşim şi alţi colegi în club. El se îmbată . Patroana îl ia la ea acasă . Sinem aşteaptă îngrijorată un telefon de la soţul ei . Apoi îl duce la culcare pe Mehmet . Ali face un duş ca să-şi revină.Când iese o găseşte pe Yeşim vorbind de pe telefonul lui cu Sinem . Sinem se enervează şi ţipă la el când ia telefonul de la gazdă. Ali fuge repede acasă . Bate la uşă şi o roagă pe Sinem să-i deschidă , însă aceasta nu se ridică de pe canapea.

   Mehmet Can este trezit de zgomot. Se duce şi îi deschide uşa tatălui său. Apoi se întoarce la culcare. Ali intră ,iar Sinem aruncpă cu vaze de sticlă şi  alte lucruri până când îl doboară la pământ.

    A doua zi dimineaţă , Ali este sunat la muncă de Esma. El îi povesteşte că s-a certat cu Sinem . Esma stă la balcon cu Mehmet ağa  şi plânge. Ea se hotărăşte să plece la Istanbul . El iniţial nu este de acord , dar apoi pleacă împreună cu avionul .

   Sinem nu se simte prea bine la munca , mereu venindu-i să plângă .

   Esma îşi sună fiul şi îl anunţă că au ajuns la Istanbul. Ea este întâmpinată acasă la Ali de acesta şi de Mehmet Can , Mehmet ağa  fiind la hotel . Esma şi Mehmet Can vin la hotel . Mehmet ağa îşi ia nepotul în braţe cu lacrimi în ochi. Apoi pleacă cu toţii la un restaurant unde sunt întâmpinaţi de vechi cunoştinţe.Mehmet ağa este  în culmea fericirii alături de nepoţelul său. Se plimbă cu barca pe Bosfor. După câteva ore , Maho îl duce pe Mehmet Can acasă , apoi  el şi cei doi bătrâni se întorc acasă.

   Mehmet Can îi povesteşte bucuros mamei sale despre timpul petrecut alături de bunicii săi. Ea este sunată de avocat.

    În dimineaţa următoare , Ali , Sinem şi fiul lor merg la proces. Sinem a depus actele de divorţ . Mehmet este lăsat temporar în custodia mamei , însă câteva decizii sunt favorabile lui Ali, procesul nefinalizându-se. După aceea , Ali îşi sună mama . Esma se bucură alături de soţul său.

   Mehmet Can se joacă cu prietena sa şi cu căţelul vagabond. Vecinul pe care băiatul îl reclamase a chemat hinghierii . Mehmet şi câinele au luat-o la fugă . Ei s-au ascuns într-o barcă , în apropierea mării. El a văzut cum o fată a fost omorâtă de doi indivizi. Băiatul a fugit la poliţie. Trupul victimei a fost aruncat în apă . Comisarul nu îl crede pe Mehmet , dar totuşi trimite doi poliţişti cu el să investigheze. Aceştia nu au găsit nicio urmă .

   Cei doi răufăcători  au venit s-o dea disparută pe cea pe care au omorât-o. Ei îl întreabă pe comisar de prezenţa băiatului  şi acesta (comisarul) le povesteşte râzând de faptul că Mehmet a văzut desfăşurarea unei crime în apropierea mării. Răufăcătorii şi-au dat seama  că au fost văzuţi , iar copilul îşi aminteşte de fapta pe care cei doi au făcut-o , însă nu a zis nimic. Mehmet Can a fost dus acasă , făptaşii aflând unde locuieşte micuţul .

     Seara ,Ali şi Sinem vin acasă şi îl roagă să nu se mai ducă sau să sune la poliţie. Ali pleacă la un apartament pe care l-a închiriat . După puţin timp , Sinem a trebuit să plece pentru a efectua o operaţie . Mehmet rămâne singur. Răufăcătorii bat la uşă . El se uită pe vizor , apoi merge şi se ascunde sub scări . Ei deschid uşa şi încep să-l caute . Băiatul iese din ascunzătoare , fuge într-un dormitor, încuie uşa şi pune un scaun. Înainte de a se ascunde sub scări îşi sună părinţii însă aceştia nu aud telefoanele . ”

Link-ul episodului : http://video.kanald.com.tr/kucukaga/1Bolum/22486

Sper să vă placă! Episodul 2 va apărea pe site marţi la ora 20.00 , iar descrierea acestuia o voi posta până marţi , 7.02.2014 ! 

            Imagine

3 comentarii

  1. Interesant. Aştept continuarea 😉 Acum mai au şi nişte criminali pe cap, tocmai când sunt în prag de divorţ. Dar sunt convinsă că Mehmet Can se descurcă singur şi -i aranjează pe ăia doi.

    • Stai fara grija ca voi posta episodul 2 , marti la 20.00 apare ,dar cum la ora aia ma uit la Feriha , miercuri incep sa-l urmaresc! Postez rezumatul pana vineri (Cel tarziu) ! 🙂 Mehmet scapa , o sa fuga la bunicii din partea tatalui departe de Istanbul si este urmarit si acolo de raufacatori , dar scapa! A aparut fragmentul ! Poate il postez maine , sau poate mai incolo ca maine vreau sa vad episodul 5 din A.S.K! Te astept in continuare! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s