A.Ş.K. 7 Bölüm – Episodul 7

Cu intarziere si rezumatul episodului 7: 

,, Episodul începe cu Can care îl duce pe Kerem în birou . Îl pune să semneze actul , Şebnem stând ascunsă.Ea era sigură că viitorul ei soţ va semna , necrezându-l un profitor. Kerem semnează , apoi iese din birou . Şebnem apare râzând fericită şi spunându-i lui Can că nu s-a îndoit niciodată de dragostea lui Kerem . Azra l-a văzut pe Can când îl ducea pe Kerem în birou , a vrut să îi urmărească , însă Ece i-a stricat planurile .Neslihan se bucură alături de fiica sa . Azra vrea să afle de la Kerem ce s-a întâmplat , însă apare Şebnem .Domnişoara Vural le spune musafirilor că în curând se va căsători şi că toată lumea este invitată la nuntă . Azra pleacă plângând .

Imagine

    Afară , ea se întâlneşte cu Kerem care pleca şi el cu lacrimi în ochi . Azra îi cere acestuia să termine jocul , suferinţa ei fiind prea mare . Kerem îi spune în faţă că ea a făcut ca totul să fie imposibil între ei în clipa în care a renunţat la copilul lor . Cei doi se despart. El se aşază pe o bancă şi îşi aminteşte de momentele petrecute alături de Azra dar şi de cele alături de Şebnem.

Imagine

   Can îi mărturiseşte mamei sale că , în ciuda faptului că actul este semnat ,el tot nu are încredere în viitorul său cumnat. Apoi pleacă să petreacă noaptea la vila lor de pe Büyükada.

Imagine

   A doua zi dimineaţă , Müzeyyen îşi pune muzică în sufragerie şi începe să facă mişcare. Apare Semra care închide muzica . Ea navighează pe internet şi vede ştirea în care este anunţată nunta bogatei  Şebnem Vural cu Kerem .Fata îi arată şi mamei sale ştirea . Müzeyyen se enervează şi se hotărăşte să meargă la Melis , unde fiica sa rămăsese peste noapte.

    La vila Büyükada , Ece îi aduce lui Can micul-dejun la pat , surprinzându-l într-un  mod plăcut .Domnul Vural se uită în ziar şi vede anunţul legat de nunta surorii sale.

   Kerem , care ajunsese spre dimineaţă acasă , se trezeşte .Merge în sufragerie şi o găseşte pe mama sa supărată că nu i-a spus de necazul cu cămătarul şi pentru că acum se însoară pentru bani , deşi nu a fost educat aşa . Kerem îi spune că acum banii nu mai contează pentru el şi că se însoară cu Şebnem pentru că aceasta este bolnavă şi doar iubirea îi este alinare , iar el nu o poate părăsi .

   Azra îi spune tot adevărul prietenei sale . Müzeyyen şi Semra bat la uşă. Ele sunt poftite de Melis.Cele doua încearcă să o consoleze pe Azra . Aceasta se enervează şi le goneşte.

   Atât Hakan , cât şi Orhan află de nuntă din ziar . Hakan este nervos şi doreşte să afle mai multe despre Kerem . El află de datoria acestuia şi doreşte să o anunţe pe Şebnem . Cămătarul este mulţumit .

   Revoltat fiind de faptele fiului său Sırma(mama lui Kerem) îl dă afară din casă . Acesta merge la mormântul  tatălui său şi îi mărturiseşte tot ceea ce are pe suflet. Apoi pleacă şi se plimbă prin oraş. Azra pleacă de la Melis şi ajunge la ceainăria unde l-a cunoscut pe Kerem . Se aşază la o masă , unde erau inscripţionate iniţialele lor într-o inimă . Când se ridică pentru a pleca dă nas în nas cu Kerem .

    La reşedinţa Vural ,Neslihan îi propune fiicei sale să angajeze o firmă să se ocupe de pregătirile pentru nuntă . Şebnem nu este de acord , dorind să se ocupe personal de tot pentru ca  nunta să fie fără cusur.

    Kerem şi Azra beau câte un ceai , discută şi se iartă reciproc . Can şi Ece au petrecut toata ziua împreuna pe vila de pe insulă . Azra şi Kerem au mers la un hotel .Şebnem i-a sunat pe amândoi  pe rând , pe Kerem ca să-l cheme a doua zi să facă pregătiri , iar pe Azra s-o invite la proba rochiei de mireasă .

   A doua zi dimineaţă , Şebnem pleacă să se întâlnească cu Kerem .Hakan o sună , însă ea îl roagă să nu o mai deranjeze şi apoi îi închide . El se vede nevoit să vină la reşedinţa Vural . Kerem şi Azra se trezesc .El se găseşte cu Şebnem la o cafenea . Ea se gândeşte la lista de invitaţi , îi cere părerea viitorului ei soţ , însă acesta îi spune că el e de acord cu alegerile ei. Hakan vine acasă la familia Vural .Neslihan şi Can nu sunt încântaţi să-l vadă pe cel care i-a frânt inima lui Şebnem . Acesta le zice de datoria pe care Kerem o are la un cămătar.

Imagine

    Şebnem şi viitorul ei soţ iau masa . Neslihan îl sună şi îl cheamă pe Kerem urgent la ea la firmă. Acesta vine . Doamna Vural îl pune să recunoască că are probleme cu mafia şi să îi zică câţi bani datorează . Kerem răspunde că are de dat 750 000 de lire(datoria iniţială plus dobânda) . Neslihan îi dă un cec şi îl trimite să rezolve problema , iar de restul de bani să îi cumpere un inel frumos fiicei sale. Kerem rămâne uimit , însă doamna Vural îi mărturiseşte că fericirea lui Şebnem este cea mai importantă şi că ea nu trebuie să afle de aceste lucruri pentru că s-ar întrista .  Ea mai adaugă că merită banii , fiindcă a dovedit că nu este un profitor ,care vrea banii lui Şebnem , prin semnarea actului prezentat de Can.

Imagine

   Azra şi Şebnem se întâlnesc , iar domnişoara Vural îi dăruieşte prietenei sale cadou un pandativ , ca un semn al prieteniei . Kerem merge la Orhan , îi dă cecul şi îi cere să-l lase în pace de acum în colo . Tenismena şi Şebnem merg la casa de moda Vural pentru prezentarea rochiilor de mireasă.Azra îşi dă cu părerea despre rochiile prezentate de manechine , ceea ce nu-i fu pe plac lui Neslihan. Azra îi recomandă lui Şebnem o rochie , iar aceasta decide să o ia exact pe aceea.

Imagine

    Kerem merge la bijutier şi îşi aminteşte de ziua în care fusese acolo cu Azra , însă nu i-a putut cumpăra niciun inel , toate fiind prea scumpe. El alege un inel frumos pe care îl şi cumpără.

     Azra şi Neslihan schimbă câteva vorbe , apoi vine Şebnem îmbrăcată în rochia de mireasă aleasă. Doamna Vural plânge de emoţie , zicându-i că arată ca o prinţesă.

    Orhan merge la cimitir la Rıza Gürsoy şi la un moment dat îi spune ,,tată’’.

    Seara , Şebnem cumpără un buchet frumos de crini şi merge acasă la Sırma , viitoarea sa soacră . Femeia nu o cunoaşte , însă Şebnem se prezintă şi îi explică că scopul vizitei este de a se cunoaşte , nunta ei şi a lui Kerem urmând să aibă loc în curând.Kerem ajunge acasă şi nu este prea încântat s-o găseasca pe Şebnem acolo, neştiind că aceasta avea să vină să-i cunoască mama . Sırma îi lasă singuri. Kerem îi explică domnişoarei Vural că mama lui nu s-a obişnuit cu ideea nunţii şi că mai are nevoie de puţin timp . Apoi îi pune inelul pe deget. Şebnem este foarte încântată de gestul viitorului său soţ.

     Acasă , Azra plânge în continuu , însă mama sa şi Semra încearcă să o liniştească.

    Neslihan stă în living şi îl anunţă pe Can că i-a dat banii lui Kerem pentru a-şi plăti datoria la cămatar. Lui nu-i convine , însă mama sa îi mărturiseşte că pentru fericirea lui Şebnem ar plăti şi de zece ori mai mult .Can îi spune că ea i-a cumpărat fericirea surorii sale , plătindu-i viitorul soţ . Doamna Vural îi zice că Şebnem nu trebuie să afle niciodată aceste amănunte şi că ea nu iar fi dat bani viitorului ginere dacă nu era convinsă că el o iubeşte pe fiica sa. Apoi adaugă că datoria nu era făcută de Kerem , ci de tatăl său  care a murit . Can afirmă că el nu va avea niciodată încredere în Kerem , apoi pleacă supărat.

    După ce Şebnem pleacă , Kerem vine la mama sa în cameră şi o găseşte rugându-se.El o roagă să vină la nunta lui , însă Sırma refuză. Kerem îi mărturiseşte că Neslihan a plătit datoria ,iar ea îl întreabă dacă nu i-a fost ruşine să accepte banii.

     Trece o săptămână . Şebnem se trezeşte în dimineaţa nunţii şi îşi admiră bucuroasă rochia de mireasă.

    Azrei îi este rău de câteva zile , iar Müzeyyen bănuie că fiica sa este însărcinată , însă fata o asigură că nu are nimic .

    Kerem este oprit pe stradă de mafiot .Acesta îi cere să-l pună martor la nuntă pentru a se asigura că totul merge bine. Mirele îi cere să-l lase în pace , deoarece a plătit datoria , însă Orhan îi zice că nu s-a terminat.

     La restaurant , Neslihan îi cere lui Ece să ia toate măsurile ca presa să nu se poată strecura la nuntă .Doamna Vural merge la fiica sa şi este bucuroasă s-o vadă mireasă.

Imagine

    Azra le lasă pe Neslihan şi pe Şebnem singure , spunându-le că merge să vadă dacă mirele este gata. Cei doi îşi iau adio , abţinându-se să nu plângă .

Imagine

    Invitaţii încep să apară , printre care şi Orhan . Can este uimit să-l vadă , însă Ece îl anunţă că este vărul mirelui.

Imagine

    Müzeyyen şi Semra află de pe internet despre nunta lui Kerem .Ele o sună pe Melis , Müzeyyen află că şi Azra s-a dus la nuntă şi dă de înţeles că ştie că fiica sa este însărcinată , iar Melis îi spune tot adevărul .

   Nunta începe . Neslihan o aduce pe Şebnem şi i-o dă lui Kerem . Cei doi merg la Masa de Cununie.

Imagine

Azra şi Orhan sunt martori , însă tenismena rămâne împietrită când îl vede pe mafiot lângă ea. Ofiţerul stării civile îi declară soţ şi soţie , mirii şi martorii semnează. Invitaţii aplaudă , iar mirii sunt fotografiaţi , astfel terminându-se cel de-al şaptelea episod.”

Imagine

Link episod: http://video.kanald.com.tr/Ask/7Bolum/21066/1

Sper sa va placa! Cum a inceput scoala si am programul destul de incarcat nu stiu cand voi posta rezumatul urmatorului episod! Joi o sa raman acasa ca sa ma pregatesc pentru olimpiada la romana(care este sambata) , iar dupa ce termin de repetat teoria si dupa ce mai lucrez putin , poate voi avea timp sa vad episdoul 8 ! 🙂  

 

 

27 de comentarii

  • Draga , Sorina .. Ma aflu intr-o perioada foarte incarcata si nu stiu daca voi avea timp in perioada asta 🙂 Mai intai sa aflu despre ce melodii este vorba si apoi o sa fac tot posibilul sa le traduc …. O seara buna sa ai! Te astept in continuare pe blog 🙂

  • Cu placere 🙂 Bine ca mi-ati dat minutele ca sa ma pot ghida mai usor .. in week-end-ul care urmeaza voi face tot posibilul sa aflu despre ce melodii este vorba si voi face rost de traducere pana la jumatatea lunii aprilie 🙂

 1. Multumesc mult, momentan am vazut pana la ep 10 inclusiv,de cand m-am uitat la Feriha am inceput sa mai inteleg cate ceva in limba turca,m-au fascinat filmele turcesti acum vad pt a 3 oara Feriha la televizor.Astept si rezumatul episoadelor ca sa inteleg mai bine ce s-a intamplat in A.Ș.K..Saptamana viitoare o sa le vad si pe ultimele 3 ep din A.Ș.K. Multumesc.O zi buna si succes la scoala.

  • Cu placere .. Serialul Feriha este minunat , eu urmaresc si Suleyman Magnificul care este extraordinar 🙂 Week-end-ul asta o sa fiu cam incarcat (din pacate 😦 ) , dar in week-end-ul urmator cu siguranta voi urmari episodul 8 din A.S.K. si o sa-i postez rezumatul cat mai repede .. Multumesc si eu pentru urari 🙂 Week-end placut 🙂

 2. Multumesc mult, mai este si melodia din ep 11 fragmentul 5 ultimul la minutele 13.40.Multumesc pt tot,chiar ador aceste melodii si serialele sunt foarte frumoase si interesante.wekend placut.

 3. Buna , am resusit sa vad A.Ș.K. pana la sfarsit ep 13 si am ramas cu o amintire trista.Astept sa vezi si tu episoadele ca sa le povestesti mai amanuntit,ma intereseaza in special ultima parte din ep 13 ce le zice orhan cand vine la șebnem acasa si ce ii zice asra lui can la sfarsit pe banca cand se termina filmul si ce ii zice asra lui can la cununie.Frumos ,dar fff trist finalul,nu iti spun cum se termina te las sa fi interesat sa-l vezi.Acum mai urmaresc intrigi si seductie,feriha la televizor si medcezir online pe net.Multumesc si astept cu mare interes rezumatul episoadelor din A.Ș.K.. O seara buna.

  • Stiu ca in ultimul episod Sebnem este impuscata din greseala , finalul fiind unul foarte trist pentru toti .. Abia astept sa vad episoadele si sa fac si rezumatele 🙂 Am facut rost de traducerea melodiei aceleia din episodul 2 … O s-o postez pe blog zilele acestea 🙂 Un week-end placut !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s