,,Suleyman Magnificul” – episodul 96(25.02.2014)

,,Gulfem îl anunță pe Suleyman de refuzul lui Hatice de a se căsători, dar el susține că nunta va avea loc. Lutfi pașa îi spune lui Șah că viitorul lor cumnat a fost deja promovat în funcție și că va lua parte la ședințele de consiliu ale guvernului și se bucură sperând că vor avea de câștigat din această promovare. Curând aude că sora sa le-a alungat pe toate servitoarele și merge imediat la hammam, dar Hatice îi spune să nu aibă nici o teamă că nu se întâmplă nimic. Șah îi spune că Suleyman nu vrea s-o alunge, dimpotrivă, că l-a promovat pe Husrev pașa și că va lua parte la ședințele guvernului.

Sultanul o anunță și pe Hurrem despre mișcarea făcută cu Husrev, ceea ce n-o încântă deloc pe aceasta, menționând că se aștepta ca Rustem să fie promovat în această funcție, nu Husrev, apoi spune că nunta lui Hatice ar fi bine să se facă după ce vine din campanie. La ședință, Suleyman este foarte furios când aude că Mustafa nu i-a respectat ordinul. Lutfi crede că e doar o greșeală care are o explicație rezonabilă, pe când sultanul consideră acest lucru drept trădare. Această observație îl enervează pe sultan și mai mult….. ” 

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2013/12/suleyman-magnificul-episodul-96.html 

(Cum v-am spus link-urile nu sunt functionabile … nu stiu din ce motiv si de aceea dati-i copy apoi paste in bara de la internet unde se gasesc link-urile si astfel veti intra pe site-ul corect 🙂  ) 

VIZIONARE PLACUTA !! 🙂 

Imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s