Coroana(Cununa) de lacrimi – Corona de Lagrimas

Tenelovela se difuzează zilnic de la ora 18.30(până la ora 19.30) pe Acasă TV . Până acum s-au difuzat 38-39 de episoade , însă de ceva timp o urmăresc alături de părinţii mei care o urmăresc încă din primele episoade(7-8).

Refugio (Victoria Ruffo) şi cei trei fii ai săi: Patricio, Edmundo şi Ignacio sunt daţi afară din casa în  care locuiau, soarta îi duce in Mexico City, unde îşi întemeiază o nouă viaţă. 18 ani mai târziu, Refugio locuia într-un apartament micuţ dar situat într-o zonă de mahala. Patricio studia Dreptul şi spera la un viitor şi o carieră de succes; Edmundo(Mundo) studia medicina şi în ciuda faptului că era cam nedisciplinat, era un student foarte bun; Ignacio(Nacho/Nachito) nu reuşise să termine decât liceul deoarece a fost nevoit să lucreze ca mecanic, pentru a-şi ajuta mama să plătească pentru educaţia celorlalţi doi şi pentru casă.
Cu trecerea timpului necazurile intervin în această familie, iar din cauza influenţei logodnicei lui Patricio, Olga asupra sa acesta ajunge să îşi desconsidere familia, mama sa căzând într-o depresie pierzându-şi slujba. Edmundo ajunge la închisoare din cauza unor afaceri ilegale .
Viaţa de familie a lui Patricio cu Olga devine o harababură, Olga ajungând să se sinucidă.

PRODUCŢIE :

Victoria Ruffo – Refugio

Alejandro Nones – Patricio Chavero(Fiul cel mare al lui Refugio , termină facultatea de Drept şi este angajat de Romulo la firma sa de avocatură , fiind nevoit să se căsătorească şi cu fiica acestuia care se îndrăgostise de el)

José María Torre – Edmundo Chavero(urmează facultatea de Medicina ,însă nu o termină pentru că se implică în afaceri ilegale cu ,,amicul’’ sau El Pollo , ajungând la închisoare)

Mané De La Parra  – Ignacio Chavero(cel mai mic dintre fraţi , cel care ţine cel mai mult la mama sa şi cel mai cuminte )
Adriana Louvier  – Olga Ancira(soţia lui Patricio)
Africa Zavala – Lucero Vázquez(iniţial iubita lui Patricio , acesta o părăseşte pentru Olga , apoi ea se îndrăgosteşte de Edmundo , însă au o relaţie cu certuri)
Maribel Guardia – Julieta Vázquez(mama lui Lucero, prietena cea mai bună a lui Refugio , sprijinind-o în toate hotărârile ei)

Ernesto Laguardia – Romulo Ancira(tatăl Olgăi , unul dintre cei mai buni şi renumiţi avocaţi din ţară , foarte bogat , reuşeşte să îşi salveze clienţii de la închisoare folosind şi metode corupte , îl sprijină pe Patricio în căsătoria cu fiica sa)

Cassandra Sanchez – Chelito Duran

Lola Merino – Mercedes Ancira(soţul lui Romulo , mama Olgăi)

Arturo Carmona – Apolinar Pantoja

Mauricio Garcia Muela – Raul Cervantes(vărul Olgăi , prietenul cel mai bun al lui Patricio , îl sprijină şi încearcă să-i acopere anumite greşeli în faţa Olgăi)

Axel Ricco – El Pollo(unul din tovarăşii lui Edmundo care îl implică în afaceri ilegale,  chiar dacă iniţial Mundo refuză , falsul său prieten reuşeşte să îl convingă)

Martha Julia – Flor Escutia

Ulises de la Torre – Agustin  Falindo (angajat la firma de avocatură a lui Romulo , îl duşmăneşte pe Patricio pentru că s-a căsătorit cu Olga de care el s-a îndrăgostit)

Din cauză că sunt într-o perioadă foarte încărcată (olimpiade , concursuri , încep pregătirea pentru examenul Delf , trebuie să iau prima notă la toate materiile etc.) , aceasta începând să se uşureze prin aprilie , nu o să pot posta rezumatele de la primul episod , ci începând de astăzi dupa ce o să-l urmăresc la TV voi face o descriere şi o voi posta pe blog . Pentru că mulţi dintre voi nu pot să-l urmărească nici seara de la 18.30(până la 19.30) ,dar nici a doua zi în reluare de la 11 şi astfel veţi fi la curent cu întâmplările ! Când o să se termine această perioadă încărcată o să fac şi rezumatele primelor episoade !

Imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s