Feriha episodul 26(3.03.2014)

,,Feriha intră în casă și o vede pe Aysun pe canapeaua lor. Aceasta îi spune câteva vorbe apoi îi dă inelul de logodnă înapoi spunând că așa ceva nu se pune deoparte ca și cum ar fi rezervat. În continuare crede că intenționat l-a mințit pe Emir, din cauză că este bogat. Apoi o ceartă și pe Zehra, că de ce nu a acționat în nici  un fel când și-a dat seama că fiica ei minte în asemenea hal. Când iese din bloc, Emir o aștepta la mașină. Imediat apare și Sanem pe care Emir o salută și-i face cunoștință cu mama lui, prezentând-o drept mama Ferihăi, așa cum credea el. Aysun este bulversată de faptul că minciuna poate fi atât de întinsă și că persoane mature au intrat în acest joc. Mai apoi o cheamă pe Feriha la un ceai pe o terasă și o ceartă, chiar dacă ea povestește că la început totul a fost o mică ambiție, și că nu s-a gândit că se va îndrăgosti atât de mult de Emir și lucrurile vor evolua. La finalul conversației Aysun o somează pe Feriha să-i spună tot adevărul fiului ei, adăugând că oricum pe ea, cea adevărată, el nici n-o cunoaște, deci nici n-o iubește, dar îi dă un scurt răgaz, pentru că tocmai se apropia ziua de naștere a lui Emir.  

    Feriha îi povestește mamei sale cum a decurs întâlnirea cu Aysun și aceasta o compătimește. Dar Zehra acum se gândește și la Mehmet și relația lui cu Seher. Logodnica lui vrea să-l determine să se hotărască, să aleagă între ea și familia lui. La un moment dat cei doi discută în magazin, după ce Seher îi refuză vizitele lui Mehmet. Când acesta promite că va ține inelul de logodnă mereu pe deget și cei doi se împacă, Zehra, care era în trecere pe stradă, îi vede prin vitrină. Intră și își cere scuze de la Seher, pt că a subestimat-o, dar le spune că nu le urează nimic, pt că oricum viața lor nu va fi una bună. Mai târziu Seher vorbește cu Feyyaz la telefon și îi spune că s-a măritat cu Mehmet, apoi pe acesta îl minte că pleacă în Germania cu mătușa ei ca să nu mai fie la cheremul lui Feyyaz. 
     Emir se arată deranjat de vizitele săptămânale ale Ferihăi pe iaht, observând că doar Levent e acolo mereu, nu și Haldun, „tatăl” Ferihăi. Ea îi dă un răspuns ambiguu cu care momentan Emir nu e mulțumit, dar el pune problema din punctul de vedere a ceea ce a văzut – sărutul dintre Levent și Sanem.  Pe iaht, Feriha emoționată și neatentă, varsă căldarea cu apă pe punte, iar Levent vine să vadă care este cauza stării ei. Cei doi stau de vorbă, Levent încercând s-o ajute să depășească momentul și situația în care ea se află. O încurajează spunându-i că dacă acum simte că e atât de jos încât mai jos de atât nu se poate, înseamnă că urmează urcușul, pentru că ăsta e mersul vieții. După ce Feriha pleacă Emir, enervat, merge la Levent și-l ia la rost, deși acesta este foarte calm. Cum Emir este foarte hotărât și e evident că este revoltat față de Levent, acesta îi spune că oricum, chiar dacă a văzut unele lucruri, s-ar putea să nu știe ce a văzut, de fapt. …..”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2014/02/feriha-rezumat-episodul-26.html 

(Cum v-am spus link-urile nu sunt functionabile … nu stiu din ce motiv si de aceea dati-i copy apoi paste in bara de la internet unde se gasesc link-urile si astfel veti intra pe site-ul corect 🙂  )

VIZIONARE PLACUTA !! 🙂  

Imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s