,,Suleyman Magnificul” – episodul 97(4.03.2014)

,,Pe fondul supărării că nu a fost nici de data asta luat în campanie, Baiazît dispare din palat, iar Hurrem este informată despre aceasta de către Sumbul. De altfel nu este singura ei problemă, cadiul EbuSuud venind să-i spună că lucrarea de binefacere nu poate înainta pentru că o femeie nu vrea să-și vândă casa, care ar trebui demolată ca să se construiască lăcașul dorit de sultană. Între timp, Șah îi spune sorei sale, Hatice, că acum, pe fondul plecării sultanului în campanie, a pregătit iarăși o intrigă de zile mari împotriva lui Hurrem. La hammam Mihrimah și cu Esmahan se ceartă din cauza lui Bali bey și până la urmă Mihrimah o lovește pe verișoara sa care cade lovindu-se de pardoseala de piatră și pierzându-și cunoștința. 

   Baiazît plecase incognito cu prietenul său Hassan, îmbrăcați în costume de ienicer, rugându-l să nu-i spunășehzade, ci Hussein, ca să nu fie recunoscut. Ajung în tabăra militară, la ieniceri și, nebăgați în seamă de nimeni, se infiltrează printre tinerii soldați. Apoi își iau câte o porție de supă, la fel ca toată lumea, Baiazît strâmbând din nas la mâncarea lungă din farfuria lui. La palat toată lumea e în fierbere, pe de o parte, Hurrem cu Sumbul îi iau la întrebări pe Mehmet Hogea, profesorul lui Baiazît, care l-a lăsat singur câteva momente deși trebuia să fie cu ochii pe el, și Mercan Aga, care era responsabil și cu paza porții palatului, deci trebuia să știe și ce muscă iese sau intră înauntru. Pe de altă parte, Afife o găsește pe Esmahan la baie, însângerată de la căzătură, și cheamă doctorul, care spune că lovitura este gravă și trebuie să aștepte ca fata să se trezească singură…..”

Restul descrierii aici:  http://www.pulbere-de-stele.com/2013/12/suleyman-magnificul-ep-97.html

(Cum v-am spus link-urile nu sunt functionabile … nu stiu din ce motiv si de aceea dati-i copy apoi paste in bara de la internet unde se gasesc link-urile si astfel veti intra pe site-ul corect 🙂  ) 

VIZIONARE PLACUTA !! 🙂 Imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s