Feriha episodul 29(18.03.2014)

,,Emir s-a mutat în apartamentul liber de la etaj, deasupra lui Cansu. Ori de câte ori trebuie colectat gunoiul, seara, apare Feriha, iar el îi dă sacul de gunoi fără să spună nimic. Ea mai face câteva tentative de a-i vorbi, dar de fiecare dată Emir o repede. Mehmet este hotărât să se însoare cu Seher și îi anunță pe ai lui că urmează să meargă s-o ceară de nevastă. În acest timp Feyyaz o tot sună, dar ea nu-i răspunde la apeluri.

    Haldun, după ce vede pozele făcute de Hande, cu Sanem și Levent, începe să se poarte foarte rece cu soția lui. Sanem observă acest lucru, dar nu înțelege care ar putea fi motivul acestei atitudini și nu pune, deocamdată, întrebări. Haldun îl caută pe șoferul primei sale soții și îi cere acestuia s-o urmărească pe Sanem. Koray îl caută pe Emir și nimeni nu știe unde se află, pentru că el nu a spus celor apropiați unde s-a mutat și nici nu răspunde la telefon. Când Koray se întâlnește cu Feriha, s-o întrebe despre Emir, aceasta minte că nu știe unde se află, dar Gulsun, verișoara ei, care la auzul numelui lui Koray se ține scai de Feriha pretextând că nu vrea s-o lase singură, îi dezvăluie că s-a mutat la ei în bloc. Koray merge la el să vadă ce mai face, dar Emir aproape că îl alungă zicând că nu are nevoie de prezența lui. 

   Are loc cererea în căsătorie a lui Seher. Exact în acest timp vine Feyyaz și lucrurile se complică puțin. După ce Mehmet și ai lui pleacă, Seher îl amenință pe Feyyaz că va spune totul nevestei sale dacă nu va continua să-i plătească chiria și s-o ajute financiar ca și până acum, însă fără să mai fie amanți. Feyyaz pare învins și pleacă spășit. Când ajung în fața blocului, Emir tocmai ieșea, iar Mehmet, neștiind că el s-a mutat acolo, se repede să-l ia la bătaie. Feriha apare imediat din casă și astfel se liniștesc apele. A doua zi, ca să-i încerce să vadă dacă vor banii lui, Emir îi cere lui Rîza să-i spele mașina. Acesta refuză, pentru că așa ceva n-a mai făcut nimeni în vecinătate. Feriha se oferă să spele ea mașina, apoi Emir scoate și o bancnotă, întrebând încă odată cine-i spală mașina. Feriha stă nemișcată, iar Rîza ia doar cheile și spune că el o va spăla. În scurt timp Emir aranjează ca datoria familie Yilmaz la tatăl lui să fie transferată doar pe numele său, în așa fel încât doar el să aibă de-a face cu Mehmet și cu această chestiune. …..”

Restul descrierii aici : http://www.pulbere-de-stele.com/2014/03/feriha-rezumat-episodul-29.html

(Cum v-am spus link-urile nu sunt functionabile … nu stiu din ce motiv si de aceea dati-i copy apoi paste in bara de la internet unde se gasesc link-urile si astfel veti intra pe site-ul corect :)  )

VIZIONARE PLACUTA !! 

Imagine

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s