Küçük ağa 3 Bölüm – Episodul 3

În sfârşit am reuşit să realizez rezumatul :

,,Episodul începe cu Mehmet Can căruia îi este pus pistolul la tâmplă de către unu din răufăcători . Ali şi oamenii lui Mehmet ağa reuşesc să-l dezarmeze pe criminal , iar băieţelul este luat în braţe de mama şi de bunicul său.Vin poliţiştii care îi iau pe răufăcători .Cu toţii sunt bucuroşi că au reuşit să-l salveze pe copil .

Imagine

În tot acest timp , părinţii lui Sinem , bunicul Bürhan , Bülent şi Yeşim  ajung cu avionul în oraşul în care locuieşte Mehmet ağa(prietenii lui Ali şi familia lui Sinem au venit separat , fără a se întâlni) . Yeşim şi Bülent sunt luaţi cu maşina de unul din oamenii tatălui lui Ali . Însă ceilalţi trei(Adnan , Bürhan şi Nur) s-au urcat într-un taxi , care cu greu a pornit.

Are loc ceremonia de circumcizie a lui Mehmet Can .După aceea începe petrecerea fastuoasă. Yeşim şi Bülent vin la micuţ cu un cadou . Sinem este neplăcut surprinsă de prezenţa colegei soţului ei . Ali o roagă să plece(pe Yeşim) . Aceasta merge la hotel .Imagine

Într-un final familia lui Sinem ajunge la reşedinţa lui Mehmet ağa . Se sperie când văd paznicii înarmaţi şi cum aceştia trăgeau în sus(acesta era obiceiul) . Ei întră în casă. Lui Nur nu-i plac petrecerea şi mâncarea .Însă Bürhan se simte foarte bine , vorbeşte cu Mehmet ağa şi este tare încântat de petrecere. Cu toţii merg la Mehmet Can . Fac poze cu acesta . După terminarea petrecerii Nur vrea să meargă la hotel , însă sunt convinşi să rămână la casa cuscrilor lor .

Imagine

A doua zi dimineaţă , cu toţii servesc micul-dejun . Apoi Mehmet ağa şi Esma îşi conduc copiii şi cuscrii la aeroport . Îşi iau la revedere , bunicul Dede mărturisindu-le că s-a simţit foarte bine şi că ar mai reveni şi cu altă ocazie .Ali şi Sinem vorbesc pe drum între patru ochi , aceasta certându-l pentru venirea lui Yeşim.

În următoarea zi , Mehmet Can pleacă la şcoală . În pauză toţi copiii aclamă la cantină numindu-l ,,Küçük ağa(micul ağa)’’ .El se simte foarte bine să fie respectat de ceilalţi la fel cum şi bunicul său este . Dau test , băiatul neştiind ce să scrie . La un moment dat scoate din ghiozdan un hamster şi-l dă pe jos . La vederea lui , copiii au început să ţipe , o parte au fugit din clasă , ceilalţi s-au urcat pe bănci . Doamna învăţătoare se urcă pe catedră şi aruncă cu un pantof , cu care l-a lovit din greşeală pe domnul director care tocmai a intrat că să vadă ce se întâmplă .

Mehmet Can este ţinut după ore . Învăţătoarea îi mărturiseşte că-l iubeşte ca pe copilul ei şi îl roagă să nu mai facă prostii pentru că domnul director o va trage şi pe ea la răspundere . Mehmet Can îşi cere scuze şi pleacă împreună la competiţia  de baschet .

Imagine

Competiţia de baschet are loc între două şcoli. Mehmet Can este unul dintre puţinii jucători din echipa lui care dă foarte multe coşuri . Sinem şi Ali se uită la ceas şi văd că este ora concursului la care participă fiul lor. Ali este dus de Yeşim cu maşina . Aceasta doreşte  să rămână şi ea la meci . Mehmet Can este bucuros că are susţinători . Sinem vine cu colegul ei , Yusuf . Când îi vede , băiatul ratează un coş .

Din păcate echipa şcolii lui Mehmet Can pierde cu 31 coşuri , adversarii lor cumulând 32. Directorului  şcolii câştigătoare i se ia interviu . Ali şi Sinem se iau la ceartă , reproşându-şi unul altuia prezenţa lui Yusuf şi a lui Yeşim . Ali sare pe colegul soţiei sale şi îl ia la bătaie . Presa îi filmează.

Imagine

Seara , atât părinţii lui Sinem , cât şi cei ai lui Ali văd la ştiri de conflict şi se supără . Esma îşi sună fiul , care nu vorbeşte mult şi îi spune că trebuie să închidă .Nur îşi telefonează fiica , care o linişteşte . Părinţii celor doi sunt revoltaţi fiindcă şi ei au fost făcuţi de râs.

Ali bea cu Bülent .Sinem îl trimite pe Mehmet Can la culcare şi rămâne de vorbă cu o prietenă căreia îi povesteşte că a iniţiat  divorţ , dar că a rămas însărcinată.Prietena acesteia rămâne uimită şi îi zice că ar trebui să îl anunţe şi pe Ali . Mehmet Can ascultă de după colţ discuţia şi merge în camera sa  şi-şi sună tatăl . Ali află că va mai avea un copil . Bucuros începe să petreacă cu amicul său . Apoi Bülent îl duce la apartamentul la care stă Ali de când s-a despărţit de Sinem . Viitorul tătic adoarme pe jos.

A doua zi dimineaţă , Sinem şi Mehmet Can servesc micul-dejun . Deodată sună la uşă. Sinem deschide şi îşi vede soţul care îi întinde un trandafir  roşu . Ali îşi cere scuze pentru tot . Cei doi vorbesc puţin , însă apoi el pleacă cu fiul său să-l ducă la şcoală.

Cei doi , tată şi fiu , pun la cale un plan prin care s-o facă pe mama lui să-l ierte şi să se împace.Află şi Yeşim că Ali va avea încă un copil ,ceea ce nu o încântă prea tare.

Imagine

Sinem stă în biroul ei de la spital şi priveşte o poză cu ea şi cu Ali la nunta lor . Nur o sună şi îi spune că conflictul dintre ginerele ei şi Yusuf a apărut şi pe prima pagină din ziar .

Când îi duce cu maşina acasă pe Mehmet Can şi Sinem , Ali este sunat de Bülent , care îl anunţă că domnul Orhan(şeful cel mai mare al firmei de publicitate) este supărat pe el (pe Ali). Când acesta ajunge la firmă este anunţat că trebuie să meargă cu Yeşim şi Bülent în Antalya pentru o întâlnire de afaceri .

Imagine

Trec  câteva zile . Este aniversarea lui Nur . Ali vine şi el cu un buchet de flori , îmbrăcat la costum uimind-o pe sărbătorită.Bunicul   Bürhan este încântat de venirea soţului nepoatei sale . Nur îşi pune o dorinţă şi suflă în lumânări în timp ce tatăl său îi face poze . Apoi spune că şi-a dorit să scape de duşmani şi se uită la ginerele său . Acesta nu mai stă mult şi pleacă.

Într-o zi Mehmet Can şi  prietena sa caută un căţel vagabond cu care se joacă ei deobicei . Îl întreabă pe vecinul lor , dar acesta le spune că nu l-a văzut . Băiatul este atent la locul în care ţine vecinul cheile de la casă (într-un ghiveci din faţa casei).După ce acesta pleacă , vine un camion care îi întreabă pe copii de o adresă de unde trebuie să ia mobila . Mehmet Can le arată casa vecinului , scoate cheia din ghiveci . Oamenii încarcă toată mobila în camion . Seara când proprietarul casei vine este speriat când găseşte casa goală şi iese afară ţipând. De la geamul camerei sale Mehmet Can se amuză.

Nur şi Sinem află că Ali pleacă într-o întâlnire de afaceri . Nur pune pe ascuns un detectiv să-i urmărească ginerele şi să-i facă poze alături de Yeşim .

Întâlnirea este un succes . Cei trei colegi merg la spa , la piscina în tot acest timp fiind urmăriţi şi fotografiaţi . Fotograful modifică pozele astfel încât Ali să fie singur cu Yeşim în ele.

A doua zi , la vecin vine camionul . Oamenii îi aduc mobila înapoi şi îşi cer scuze, mărturisindu-i că un copil le-a dat cheile . Vecinul îşi dă seama că este mâna lui Mehmet Can . Începe să alerge după el(băiatul era cam la 200 m împreună cu prietena saa , cei doi tocmai găsind căţelul ) . Copiii fug în autobuzul şcolar , care porneşte imediat , aceştia scăpând de urmăritor , astfel terminându-se cel de-al 3-lea episod .”

Link episod :  http://video.kanald.com.tr/kucukaga/3Bolum/22694

(În caz că link-ul nu este funcţionabil , scrieţi la Google : Kanal D Turcia , intraţi pe site-ul lor , la rubrica Diziler- Filme alegeţi Küçük ağa şi intraţi pe episodul 3 – 3 Bölüm)

Sper să vă placă 🙂 Următorul episod îl voi posta până la începutul lunii aprilie !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s