Feriha episodul 30(24.03.2014)

,,Levent cade în apă lovit la tâmplă apoi Emir, văzând-o atât de disperată pe Feriha, sare după el. Levent este dus la spital. Sanem înțelege că s-a întâmplat ceva grav din bâiguielile lui Cansu, care a reușit să intuiască ce se petrece doar urmărind pe geam mișcările Ferihăi și ale lui Emir. O sună pe Feriha dar ea nu-i spune la ce spital se află Levent. În tot acest timp chiar Haldun o urmărește fără ca ea să-și dea seama. Ajunge la spital dar nu apucă să-l vadă pe iubitul ei pt că apare Haldun și e nevoită să mintă legat de prezența ei acolo. Însă își dă seama rapid că soțul ei a urmărit-o, în loc s-o sune să vadă unde se află. Emir se predă fără să opună rezistență polițiștilor.

Zehra este surprinsă de către Sofia în camera tatălui ei ascultând o muzică din zona ei  de obârșie. Zehra întreabă de unde e tatăl ei, pt că mâncarea, unele lucruri și muzica pe care o ascultă acesta sunt exact din satul ei natal. După ce o plătește și Zehra pleacă, Sofia îl sună pe tatăl ei întrebându-l de ce se joacă cu Zehra. Ajunsă acasă, stă de vorbă cu Feriha, apoi aceasta merge la uși să livreze corespondența. Cansu o ironizează că acum face toate treburile în bloc numai ca să-l vadă pe Emir. Feriha n-o ascultă și merge la etaj unde are loc o discuție între ea și Emir pe subiectul bătăii cu Levent. Cansu iese pe palier și ascultă, deși Lara o surprinde trăgând cu urechea. După aceea Cansu îi spune Larei că Sanem a avut dreptate când i-a zis că Emir s-a mutat la ei în bloc ca să fie aproape de Feriha, pentru că și ura este tot o fațetă a iubirii.

A doua zi dimineață Emir o cheamă prin interfon pe Zehra să-i facă curat în casă. Aceasta refuză cu demnitate și se oferă să-i găsească pe cineva care să-l ajute la curățenie. Feriha merge la Levent cu un borcănel de pomadă pentru rana de la tâmplă, iar el dezleagă iahtul și merg într-o plimbare în larg stând de vorbă și încercând s-o convingă că dacă nu va mai lucra pentru el, Emir va crede că într-adevăr între ei doi este o relație. Sanem îl caută pe Levent la docuri, urmărită de bătrânul șofer. Unul dintre paznici îi spune că Levent a plecat cu iahtul în larg împreună cu fata care-i făcea curățenie. Levent îi spune Ferihăi că nu vrea ca ea să plece și-i dă oarecum de înțeles că este interesat de ea. Când Sanem ajunge acasă, îl observă pe șoferul care o urmărea, pentru a doua oară. Acesta tocmai vorbea la telefon cu Haldun și-i spunea că soția lui a fost la docuri, atunci ea verifică dacă nr. lui este ocupat.

Seher își face probleme că nunta se apropie și Mehmet nu-i spune unde vor locui. Mătușa ei sugerează să-și vândă inelul și să cumpere o casă. Seher discută cu Mehmet, care spune că vor locui la ea, din moment ce mătușa ei va pleca în Germania. Rîza îl roagă pe asociatul său, Veysel, să-l angajeze pe Mehmet la firma lor, dar acesta îi pune franș în vedere că Mehmet nu va putea lua bani din casă pt plata datoriei față de familia Sarrafoglu. Mehmet primește un telefon și este chemat la Hills în timp ce era pe stradă cu Seher. Pentru că nu-i spune unde se duce, ea cheamă un taxi și pune să-i urmărească microbuzul cu care a plecat spre club. Emir se întâlnește cu Mehmet și îi spune că a ridicat plata datoriei la o sumă de 26.000 de lire pe lună, sau dacă nu, le confiscă toate bunurile. Mehmet este devastat de această noutate. Seher e și ea derutată, pentru că nu înțelege de ce Mehmet îi ascunde că inelul costă 45.000 de dolari, că el merge în locuri selecte precum clubul Hills și se întâlnește cu oameni ultra-bogați ca Emir. Zehra ar dori să plece din Istanbul, mai ales că Emir o amenință pe Feriha că se va răzbuna pentru fiecare minciună pe care a spus-o, pe toți membrii familiei ei.

Încep cursurile din nou, iar acum Cansu este studentă în anul I. Cei din grupul lui Hande o văd pe Feriha singură și nu știu ce să creadă. Koray se duce și sub pretextul că o sărută pe obraz îi spune că nimeni nu știe nimic despre cele petrecute peste vară. În câteva momente toată lumea rămâne perplex pentru că Emir apare la braț cu Cansu. Când se întâlnesc la toaletă, Feriha îi spune lui Cansu că Emir n-o va iubi niciodată și că ea e azi la brațul lui doar datorită ei, datorită Ferihăi. Cansu începe să plângă iar Feriha pleacă acasă. O altă studentă îi spune lui Emir că prietena lui cu care a venit la școală plânge la baie din cauza Ferihăi, dar el tot după ea se duce, nu după Cansu. O ajunge din urmă abia acasă și discută în contradictoriu, până când Mehmet iese pe hol să vadă ce se petrece. Așa se termină episodul 30.

Acțiuni secundare în episodul 30:
– Hande îi prezintă Larei un avocat tânăr pe care ea îl consideră prea neexperimentat ca s-o ajute la proces. Dar acesta crede că întâlnirea avea un scop romantic și începe să-i trimită flori Larei, deși în paralel se interesează de cazul divorțului părinților ei.
– Haldun îi vorbește soției sale despre o surpriză și o aduce la docuri chiar în fața iahtului lui Levent. Acesta le iese în cale și o salută doar pe ea. Toți trei sunt foarte intrigați de întâmplare, fiecare în felul său.
– Zehra află că nu de la Rumeysa fusese ea recomandată să facă curățenie în casa Sofiei și se supără spunând că va chema poliția. În acel moment coboară pe scara interioară tatăl Sofiei, iar Zehra rămâne uimită când îl vede.”

Sursa: Pulbere de stele

VIZONARE PLACUTA 🙂

Imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s