Feriha episodul 31(25.03.2014)

,,Bărbatul din casa în care face curățenie Zehra este Hasan, primul ei iubit. El era miner și într-o zi, înainte s-o ceară de nevastă, i-a dat o jumătate dintr-o bucată de cărbune ca amintire, dacă drumurile lor se vor despărți, cealaltă jumătate rămânând la el. Amândoi păstrează această amintire și acum. Zehra fuge când îl vede în casa în care ea făcea curat. Numele adevărat al fiicei lui Hasan nu este doar Sofia ci și Zehra… La un moment dat Sofia vine acasă la Zehra să lămurească niște lucruri, să-i spună că tatăl ei i-a păstrat o amintire vie în ciuda faptului că viața a mers mai departe și că ea ar dori să cunoască povestea numelui ei, să știe de ce tatăl ei a botezat-o cu același nume ca al iubitei sale, dar ea nu e deloc cooperantă și îi spune să plece, intrând înapoi în bloc. Fără să mai fie auzită, Sofia zice că povestea tatălui ei se termină în curând.

   Feriha se ceartă cu Mehmet din cauza inelului iar Gulfidan îi aude și amintește despre asta când stă de vorbă cu Rîza. Astfel, povestea inelului ia amploare, dar nimeni nu știe că inelul e veritabil, în afară de Zehra și Feriha. Din cauza datoriei către familia Sarrafoglu și a amenințării cu evacuarea în cazul în care nu plătește toți banii în decurs de o lună, Mehmet se răzgândește și îi spune lui Seher că nu vrea să se mai însoare, apoi anunță hotărârea sa și părinților. După aceea Zehra merge în vizită la Seher și la mătușa ei pentru a recupera inelul, dar aceasta nu vrea să-l dea insistând că dacă e un fals nu vede de ce ar avea nevoie Mehmet de inel. Zehra minte că inelul are o valoare sentimentală pentru familia lor, dar Seher tot nu-l dă și răspunde că dacă Mehmet i l-a pus, doar el o să-l scoată de pe deget și nimeni altcineva. Ulterior îi va spune lui Mehmet că este însărcinată ca să-l forțeze să o ia de nevastă.

   Emir duce în continuare o viață dezordonată, doar ca să-i facă în ciuda Ferihăi. Într-o seară vine târziu acasă, cu o blondă, și ca să se asigure că Feriha îl vede, sună la interfonul apartamentului ei și îi cere cheia, pe care chipurile și-ar fi uitat-o. Feriha se enervează și o scoate afară din bloc pe blondină, apoi îl duce pe Emir la o oglindă spunându-i că ori de câte ori se va oglindi, o să o vadă pe ea.
Emir se întoarce la școală, unde nu mai fusese din prima zi, și are ocazia s-o repeadă pe Hande care începe din nou să-i apară în cale știind că relația lui cu Feriha s-a terminat. Pe de altă parte o ține la distanță și pe Cansu, dar ea devine geloasă când îl vede vorbind cu Feriha și o amenință pe aceasta că va da totul în vileag către Hande, dacă nu se ține la distanță de Emir. (În facultate nimeni nu știe adevărul despre familia Ferihăi pentru că e un lucru care l-ar dezavantaja pe Emir.) Feriha se preface că nu-i pasă și îi spune că nu are decât să vorbească ce vrea și cui vrea, dacă crede că va avea vreo susținere din partea cuiva. Mai târziu, Cansu va încerca să obțină ajutorul Larei în această intrigă, ajutor pe care Lara nu i-l dă. Atunci Cansu va căuta o altă modalitate de a o face pe Hande să afle adevărul….”

Restul descrierii aici :  http://www.pulbere-de-stele.com/2014/03/feriha-rezumat-episodul-31.html

VIZIONARE PLACUTA 🙂

Imagine

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s