,,Cununa de lacrimi” – Episodul 44 (4.03.2014)

,,Episodul începe cu Romulo care îi spune lui Agustin că îl plătește pentru a-l anunța de toate incidentele care au loc în firma lui . Agustin îi amintește că a salvat-o pe Olga mai demult.Domnul Ancira se enervează zicându-i că l-a răsplătit cu vârf și îndesat pentru acel serviciu.

       Mercedes o roagă pe Cloetilde s-o anunțe dacă se întâmplă ceva cu fiica sa . După aceea pleacă la ea acasă .

    Patricio este sunat de judecător , care îl anunță că Delia s-a retras oficial și că soțul victimei a murit. Patricio se îmbată foarte tare. Marco ,Aurora și Sandra ajung acasă și îl găsesc pe avocat băut. Acesta adoarme , cei doi soți pleacă în camera lor nervoși , iar Sandra și Raul se hotărăsc să-l ducă acasă.

Imagine

   Julieta vorbește la telefon cu Mundo căruia îi zice că mama lor nu va mai întârzia mult .Refugio merge acasă . Le mărturisește fiilor săi că a mers la Patricio și că ea este împăcată sufletește .

Imagine

   Mercedes vorbește puțin cu Romulo . Lulita vine și o anunță că Olga este foarte speriată pentru că Patricio a venit beat . Dna Ancira își face griji , Romulo zicându-i că nu este nimic grav . Chiar și așa ea vrea să meargă la fiica ei .

Imagine

   Raul și Sandra tocmai veniseră . Ea dorește să-și însoțească mătușa . Când ajung o găsesc pe Olga liniștită . Ea își invită verișoara la petrecere . Raul discută cu Romulo despre Patricio . Dl Ancira îi dă un dar .

Imagine

Mercedes și Sandra se întorc .Cei doi frați pleacă acasă . Olga își lasă soțul să doarmă pe jos.

Imagine

    A doua zi , la muncă , lui Refugio îi este adus un scaun nou de către contabil , dar aceasta refuză spunând că ori li se dau scaune noi  tuturor angajaților , ori niciunuia. Apoi ea este chemată de dl Isaias , care îi spune că a aflat că fiul ei s-a căsătorit cu o miliardară și îi cere să nu îi mai vorbească de sus.

   Chelito le ia măsuri mecanicilor pentru a le face uniforme . Ea îl roagă pe Nacho să meargă împreună la el acasă pentru ca ea să-i ceară niște sfaturi dnei Chavero în legătură cu mașina de cusut .

   Edmundo s-a reînscris la facultate . Merge la club , unde vorbește cu Pollo și cu Zaida . El va urma să meargă cu ea la Pinzas la închisoare . 

Imagine

    Norma vine la Olga . Cele două se gândesc la decorațiile pentru petrecere . Dna Chavero se găsește cu mama sa . Aceasta o roagă să-i povestească despre căsnicia ei și a lui Patricio , promițându-i că nu o să se bage .

   Patricio discută la birou cu Raul . El își cere scuze pentru că a băut și îi zice că va veni să-și ceară scuze de la Marco și Aurora . Romulo își cheamă ginerele la el în birou . Dl Ancira îi spune că nu-i nicio problemă că s-a îmbătat , dar să nu se mai repete . Apoi îi zice să stea departe de mama și de frații săi , astfel terminându-se și cel de-al 44-lea episod .”

Imagine

Sper să vă placă 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s