Feriha episodul 32(31.03.2014)

,,Emir îi propune Ferihăi să plătească ea datoria lui Mehmet într-o singură noapte, în noaptea aceea. Cum Feriha se uită urât la el, Emir continuă întrebând-o dacă nu cumva se păstrează doar pentru iubitul ei, căpitanul. Atunci Feriha se enervează și pleacă trântind ușa. A doua zi la școală Emir îi ține calea și îi spune că Levent vrea să-i plătească toată datoria. Bineînțeles, ea rămâne uimită și se întoarce din drum, ieșind din curtea facultății.

În seara precedentă, când Haldun o vede pe Sanem sărutându-se cu Levent, i se face brusc rău la inimă și cade, ne mai apucând să desfacă tubul cu pastile. Cei doi nu aud zgomotul de jos, dar Levent o împinge pe Sanem și-i spune să plece. Când coboară îl găsește pe Haldun pe jos cu mâna întinsă către tubul cu pastile. Ea zice „Ne-a văzut!” apoi culege tubul de pe jos dar l ține strâns în palmă poate sperând că soțul ei face o criză letală. Levent vine și el, și-i ia telefonul din buzunar apoi sună la salvare.

Haldun este la spital, în comă. Medicul spune că atacul de cord s-a produs pt că nu și-a luat medicamentul la timp și că în acest caz e posibil să aibă leziuni ale creierului. Feriha o aduce pe Cansu la spital, iar acolo se întâlnește cu Unal și cu Emir, care aveau programată o întâlnire de afaceri cu Haldun în dimineața aceea și aflaseră ce se petrecuse. Unal rămâne lângă Sanem dar Emir coboară scările după Feriha, având loc un nou schimb de replici acide între ei.

Mehmet se răzgândește din nou în legătură cu căsătoria, pt că el o crede pe Seher că e însărcinată și nu dorește ca ea să facă avort. Apoi află de la ea că mama lui a venit să ceară inelul cu diamant înapoi inventând povestea cu amintirea de familie. Atunci pleacă supărat să-i ceară Zehrăi socoteală pentru gestul făcut. Mătușa lui Seher se bucură că nepoata ei a reușit să-l învârtă pe degete pe naivul de Mehmet, dar se întreabă cum se va sfârși povestea neadevărată cu sarcina? Seher îi promite că se va gândi ea și la asta.

Can, fratele vitreg al lui Emir, dorește să-l vadă și cum el nu mai dă pe acasă, Can găsește un moment prielnic și fuge într-o seară fără să-l vadă Aysun. Când aceasta își dă seama că băiatul nu e în casă, Can a ajuns deja la blocul Ferihăi și vorbește cu ea în fața liftului. În acest timp Aysun îl sună disperată pe Emir, care nu-i răspunde, dar apoi îi lasă și un mesaj spunându-i că Can a fugit de acasă și îl întreabă dacă nu e la el. Atunci Emir ia haina din cui și iese pe ușă tocmai la timp să-l audă pe fratele lui întrebând-o pe Feriha de ce nu se împacă cu el? Îl ia pe Can și urcă sus apoi o cheamă pe maică-sa să-l recupereze pe băiat….”

Restul descrierii aici : http://www.pulbere-de-stele.com/2014/03/feriha-episodul-32-rezumat.html

VIZIONARE PLACUTA !!

pizap.com13960943372491

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s