A.Ș.K. 10 Bölüm – Episodul 10

,,Episodul începe cu Orhan care îi spune Azrei că-i va lăsa în pace în schimbul unei nopți petrecute cu ea . Kerem este extrem de nervos . Azra îi dă o palmă mafiotului , iar oamenii acestuia îl iau la bătaie pe domnul Gürsoy . Fırat și o echipă de polițiști intră în ascunzătoarea cămătarului și îi duc pe acesta și pe oamenii lui la poliție . La secție , Fırat le spune Azrei și lui Kerem că nu-l vor putea ține prea mult în pușcărie pe Orhan , fiindcă nu au nicio dovadă împotriva acestuia .

Imagine

              Azra și Kerem după ce au scăpat din mâinile oamenilor lui Orhan 

    Kerem are niște lovituri pe față care-i sângerează . Azra îl ia la ea acasă și începe să-i dezinfecteze rănile . Müzeyyen ajunge acasă și se enervează când îl vede pe Kerem . Acesta pleacă , Azra certând-o pe mama sa pentru gestul făcut .

Imagine

                                    Müzeyyen gonindu-l pe Kerem

    Șebnem are o întâlnire cu doctorul său și este însoțită de Neslihan , deoarece Kerem nu i-a răspuns la apelurile telefonice . Kerem merge cu un taxi până la locul unde l-au prins mafioții . Sparge unul din farurile mașinii ca să dea impresia că a avut un accident rutier.
    Domnul Gürsoy ajunge acasă și Șebnem se sperie când îi vede rănile de pe față . El le spune soției și soacrei sale că a avut un accident de mașină . Neslihan nu pare să-l creadă . Șebnem aduce trusa medicală și îi curăță zgârieturile soțului ei .

      Imagine

                                      Șebnem curățându-i rănile soțului ei

    Azra iese la cină cu Can , care o întreabă dacă relația lor poate avansa , iar ea îi spune că acest lucru este imposibil . El îi mărturisește că dragostea nu pune întrebări înainte de a-și face apariția în viața unei persoane.

                  Imagine

                                               Can și Azra servind cina la un restaurant

    În miezul nopții Kerem pleacă de-acasă prin ieșirea din spate . El merge acasă la Melis ,unde Azra era și ea . Ea îl pune să-i scrie o scrisoare soției lui prin care să-i zică că nu mai pot trăi împreună și că trebuie să divorțeze pentru binele amândurora . Kerem se întoarce acasă cu scrisoarea . Intră tiptil pe ușa din spate , punându-și scrisoare în buzunar. Pe hol se găsește cu Neslihan , care își luase un pahar cu lapte de la bucătărie neavând somn . Ea îl întreabă de unde vine la ora aceasta târzie . El o minte și o asigură pe doamna Vural că o iubește cu adevărat pe Șebnem și că va face tot posibilul să-i fie aproape pentru aceasta să se facă bine .

          Imagine

               Kerem mințind-o pe Neslihan în legătura cu locul în care a fost până la ora aceea

    A doua zi , Kerem ascunde scrisoarea într-un sertar . O sună pe Azra care era la Club . Din spatele acesteia apare Șebnem ,care din fericire pentru tenismenă doamna Gürsoy nu și-a dat seama că vorbește cu soțul acesteia . Cele două servesc prânzul la un restaurant . Șebnem îi mărturisește Azrei că în perioada în care era cu Hakan ea nu mai vroia să trăiască și nu era fericită . Dar de când s-a măritat cu Kerem își dorește să se facă bine , să aibă copii , pe care să-i vadă cum cresc , cum se duc la școală etc.

          Imagine

                                                     Azra și Șebnem servind masa

     Kerem îi povestește lui Fırat adevărul despre Șebnem și mariajul lor .
     După masă , Azra și Șebnem se plimbă pe plajă . Doamna Gürsoy aduce în discuție faptul că tenismena vorbește destul de des la telefon cu Kerem . Ele se cearta , Azra se întoarce cu spatele la Șebnem , iar acesteia i se face rău . Azra îi spune că îl iubește pe Kerem . Șebnem leșină și prietena ei se întoarce și vede cum scuipă sânge . Tenismena se sperie și strigă după ajutor .

         Imagine

                                               Azra strigând după ajutor

     Șebnem este inconștientă . Ea este dusă la spital . Doctorul Selim o sună pe Neslihan și o anunță că fiica ei a fost adusă de urgență. Doamna Vural și Can pleacă imediat.Șebnem are nevoie de sânge pentru a-l compensa pe cel pierdut . Azra acceptă să doneze sânge . Apoi donatoarea stă lângă prietena sa . Telefonul pacientei sună . Este Kerem . Azra răspunde și îi spune acestuia că soția lui este pe patul de spital .

              Imagine

                                                   Azra donând sânge pentru Șebnem

     Familia pacientei ajunge la spital . Când o vede pe Azra , Neslihan o ceartă crezând-o vinovată de cele întâmplate și o acuză că nu a fost o prietenă adevărată cum o considera Șebnem , ci o prefăcută și o profitoare . Doctorul Selim vine și îi mulțumește Azrei pentru că a donat sânge pentru Șebnem . Neslihan îi mulțumește și își cere iertare pentru că acuzat-o pe nedrept .

              Imagine

                   Doctorul Selim mulțumindu-i Azrei pentru sângele donat de față cu Can și Neslihan

    Can o roagă pe Azra să stea alături de el . Medicul le spune doamnei și domnului Vural că starea lui Șebnem este critică și că trebuie să reziste și să-și revină în maxim 72 de ore , în caz contrar tot ce ar face ei(medicii) ar fi în zadar .

               Imagine

                                                    Azra îmbărbătându-l pe Can

    Kerem ajunge și se ceartă la intrare cu Azra . El îi reproșează faptul că ea a început jocul și că ea nu are conștiință. Can vine la Azra și o îmbrățișează plângând , spunându-i că Șebnem este prea tânără ca să moară . Kerem vede toată scena în timp ce medicul îi vorbea despre starea pacientei .

                            Imagine

                                                        Kerem certându-se cu Azra 

    

      Ece nu este bine venită la spital .Ea promite să se revanșeze față de familia Vural dorind să facă publică o înregistrare cu ea și cu Can .
     Șebnem trebuie să fie resuscitată , iar Can , Neslihan și chiar și Kerem sunt zdruncinați de durere . Cel din urmă începe să plângă , uimindu-i pe cei de față.

           Imagine

                                                         Kerem stând alături de soția sa

     Kerem se întâlnește cu Azra. El îi mărturisește că o iubește cu adevărat pe Șebnem și că n-o va lăsa indiferent ce s-ar întâmpla . Azra este șocată . Kerem se reîntoarce la spital pentru a fi cu soția lui . Tenismena se gândește la momentele dintre ea și domnul Gürsoy , astfel terminându-se și cel de-al 10-lea episod . ”

        Imagine

             Azra gândindu-se la toate evenimentele din ultima vreme care au facut-o să sufere

 

Link-ul episodului : http://video.kanald.com.tr/ask/10Bolum/21612

Sper să vă placă 🙂

7 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s