A.Ș.K. 11 Bölüm – Episodul 11

   ,,După 15 zile .
   Șebnem este adusă acasă de familia sa .Mama și soțul ei o duc în cameră . Bolnava dorește să iasă în oraș, însă Neslihan îi amintește că medicul i-a recomandat să se odihnească. Kerem iese din cameră,fiind sunat de mama sa . Șebnem merge să facă o baie.Ea își roagă mama să-i aducă căștile din noptiera soțului ei . Doamna Vural găsește scrisoarea , în care Kerem îi cerea soției sale să divorțeze , o citește , o pune în poșetă și apoi îi duce căștile fiicei sale . Kerem intră în cameră . Neslihan îi spune că merge la firmă și că el trebuie să rămână cu Șebnem, aceasta fiind cea mai importantă .

           Imagine

                                             Neslihan citind scrisoarea pentru fiica ei

     După ce Șebnem iese din baie , cei doi soți se uită la un film . Ea adoarme și apoi este trezită de soțul său care cotrobăia prin noptieră . El o minte spunându-i că nu găsea un pliant de la un prieten și că vor merge în luna de miere , după ce ea se va face mai bine .

     Bolnava adoarme și Can vine să-și cheme cumnatul . În fața casei, domnul Vural îi mărturisește că nu dă de Azra de câteva zile și îl întreabă dacă știe unde locuiește aceasta . Kerem răspunde negativ, iar lui Can nu îi vine să creadă , argumentând prin faptul că cei doi fuseseră colegi de școală și prieteni foarte buni. Kerem infirmă spunând că o cunoaște pe Azra de la clubul sportiv la care erau amândoi angajați.

            Imagine

                      Șebnem așteptându-și soțul în pat pentru a se putea uita împreună la un film

     Neslihan merge la hotelul unde locuia sora ei mai mică , Sedef. Îi spune acesteia să vină la ei la vilă și să nu mai locuiască la hotel . Sedef nu vrea să deranjeze , însă sora sa o convinge , motivând că rudele nu deranjează . Apoi îi arată scrisoarea și îi povestește despre Kerem și Azra .

      Kerem merge la Müzeyyen , care îl gonește și nu îi spune nimic de Azra . În acest timp , ea(Azra) coordona un curs de aerobic . După terminarea antrenamentului merge să ia masa cu Melis . Antrenoarea îi povestește prietenei sale despre momentul în care Kerem i-a mărturisit c-o iubește pe Șebnem și că n-o va lăsa.

     Can o caută pe Azra la club , dar nu reușește să dea de ea . Din fericire o angajată îi dă numărul de telefon al lui Melis .Domnul Vural o sună . Se prezintă și apoi o întreabă de Azra . Deși aceasta îi face semn , Melis îi spune că se afla lânga prietena sa . Can și Azra vorbesc la telefon . El o invită la cină.    

     Kerem ajunge acasă , unde Neslihan , Sedef și Șebnem stăteau de vorbă . El le salută , apoi merge să facă un duș. După aceea servesc cina . Se discută despre prietenia dintre Kerem și Azra , dar și despre faptul că Azra și Can au ieșit în oraș . Kerem este deranjat de aceste discuții.

           Imagine

                                     Kerem salutându-le pe Neslihan , Sedef și Șebnem

      Can vine acasă la Melis și o ia pe Azra . Cei doi merg la un restaurant și se simt foarte bine . După cină , ea este dusă acasă . Can primește de la Ece un mesaj cu video-ul dintr-o seară pe care cei doi au petrecut-o împreună . El se enervează și merge acasă la ea . Aceasta îl amenință că va face publice imaginile . Domnul Vural scoate un carnet de cecuri și o întreabă câti bani vrea : 20 000 ,        30 000 sau 50 000 de lire . Ece îi mărturisește că nu vrea bani , ci slujba în compania Vural .

     Neslihan și Kerem vorbesc la ea în birou despre scrisoare . El se disculpă , iar doamna Vural îi spune că nu vrea ca Șebnem să sufere din cauza lui și îi pune să-i scrie o scrisoare, în care să scrie că o iubește mult . Înainte de aceasta el aruncă scrisoare scrisă în prezența Azrei în toaletă . Kerem îi mărturisește soacrei sale ca nu dorește ca Azrei să-i fie frântă inima de către Can .

           Imagine

                                            Kerem stând de vorbă cu Neslihan

 

    Azra îi povestește lui Melis despre întâlnire, ea(Melis) susținând-o în relația cu domnul Vural .

    Șebnem intră în camera sa și găsește pe pernă scrisoarea de la Kerem . O citește de față cu el și este foarte bucuroasă . Cei doi se culcă, fiind obosiți .

             Imagine

                               Șebnem și Kerem după ce aceasta a citit scrisoarea de dragoste

     Can ajunge acasă . Mama sa nu se culcase încă . Neslihan îi spune să termine odată cu Azra, acest lucru enervându-l . El pleacă , lăsându-și mama pe gânduri.

                   Imagine

                             Doamna Vural spunându-i fiului ei că relația lui cu Azra trebuie să se termine

      A doua zi , Neslihan merge la firmă și îl găsește pe Can acolo , ceea ce o uimește . Doamna Vural aduce din nou în discuție faptul că relația fiului ei cu Azra trebuie să se termine . Can încearcă să-și convingă mama s-o reangajeze pe Ece venind cu motive , care pentru Neslihan erau lipsite de importanță . Încercarea lui Can a fost în zadar.
    Azra se întoarce la Club . Are antrenament cu Can pe care-l bate(la tenis) . Cei doi se sărută de două ori . El își invită antrenoare la cină .

    Acasă , Șebnem plantează flori . Mătușa sa vine și la scurt timp și Hakan cu un buchet de flori . Sedef îi lasă singuri . El îi mărturisește că încă o iubește și că a intrat în depresie . Kerem intră în cameră și se ia la bătaie cu fostul logodnic al soției sale . Neslihan vine și îi oprește , cerându-i lui Hakan să plece. Șebnem și soțul ei rămân singuri , iar el îl felicită pentru că l-a învățat minte pe Hakan . Doamna Vural îl sună pe acesta(pe Hakan) și planifică să se întâlnească în acea seară .

          Imagine

                               Neslihan întrebându-și ginerele de ce s-a luat la bătaie cu Hakan

     Seara , Hakan se găsește cu Neslihan . Aceasta îi spune că Șebnem îl iubește pe Kerem și îl angajează la firmă ca să-l spioneze pe ginerele ei . Can merge s-o ia pe Azra . Împreună merg la restaurant . Ece îl sună în continuu și în cele din urmă el îi răspunde. Aceasta îi zice că dorea să trimită video-ul și că dacă nu-și primește slujba înapoi cât mai repede o va face fără nicio remușcare .
Sedef , Șebnem și Kerem iau cina . Doamna Gürsoy își consideră soțul erou , aducându-se în discuție incidentul cu Hakan . Mătușa le mărturisește că este foarte frumos să iubești și să fii iubit , apoi îi amintește că a pierdut pe cineva drag ei .

                Imagine

                                   Azra așteptându-l pe Can , care vorbea la telefon cu Ece

     În următoarea zi , Can și Kerem îl văd pe Hakan la firmă și se enervează . Neslihan le spune că l-au angajat pentru că acesta are niște datorii la ei , plus că au nevoie de ajutorul lui . Cei doi cumnați iau masa împreună . Can mărturisește că va avea grijă să n-o rănească pe Azra și că trebuie să fie prieteni , Hakan fiind adversarul lor.

    Șebnem și Azra beau câte o cafea la club . Doamna Gürsoy îi spune că sunt surori de sânge și că orice răsplată ar fi prea puțină în comparație cu gestul ei . Tenismena afirmă că nu e cine știe ce că a donat puțin sânge . Kerem vine , iar Azra pleacă la o lecție . Defapt , aceasta asculta conversația celor doi soți de după colț . Kerem îi spune soției sale că mama Azrei este nebună și apoi că îi este teamă ca Can să n-o rănească pe Azra . Șebnem îl liniștește .

   La firmă , Neslihan o vede pe Ece , iar aceasta îi spune că domnul Can a reangajat-o . Doamna Vural și fiul ei merg la ea în birou , iar el îi mărturisește că au nevoie de o angajată bună ca Ece la firmă . Neslihan este nemulțumită de comportamentul lui Can .

           Imagine

                           Neslihan cerându-i explicații lui Can fiindcă acesta a reangajat-o pe Ece

     Seara , Can o ia pe Azra și merg la o vilă . Cei doi dansează pe melodia ,,Sevgilim”(Iubita mea) cântătă de Mustafa Ceceli . Apoi cântărețul pleacă . Azra și Can se așază la masa cu lumânări .El îi mărturisește că o iubește foarte mult . Domnul Vural scoate un inel și o întreabă dacă vrea să se mărite cu el , astfel terminându-se și cel de-al 11-lea episod.”

                Imagine

                                                Finalul episodului(dansul celor doi și cererea în căsătorie)

 

Link-ul episodului : http://www.netd.com/diziler/yerli/ask/ask-1-sezon/ask-11-bolum

Sper să vă placă 🙂 O seara bună să aveți 🙂

 

 

6 comentarii

    • Am vazut episodul 13 insa am facut doar o treime din rezumat .. Imi pare rau dar va mai dura putin .. Sambata am nationala la geografie , apoi trebuie sa ma pregatesc pentru teza la romana , un concurs la istorie plus teme .. Nu stiu daca o sa pot posta in week-end-ul acesta .. Intre timp voi posta cele 2 fragmente ale episodului 🙂 O seara buna sa aveti .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s