A.Ș.K. 13 Bölüm – Episodul 13(Ultimul episod)

 ,, Episodul începe cu Neslihan care intră în sala unde urma să aibă ceremonia de căsătorie a fiului ei. Doamna Vural îl întreabă pe Can cu ce încredere se însoară. El nu răspunde și ea repetă întrebarea. Ofițerul stării civile o întreabă cine este, iar Neslihan se prezintă ca fiind mama mirelui și afirmă că nu este de acord ca această căsătorie să aibă loc. Ea îi cere lui Can să iasă împreună pentru a discuta. El refuză, cerându-i să-i spună ce vrea acolo. Can mărturisește că aceasta este cea mai frumoasă zi din viața lui și că nu va putea să i-o strice. Neslihan îi zice că îl dă afară de la firmă și-i aruncă un dosar pe masă. Domnul Vural îi spune ofițerului să înceapă ceremonia. Neslihan pleacă. Amândoi spun ”DA” și sunt declarați soț și soție. Mirii se sărută sub privirile celor de față.

     Imagine

               Neslihan întrebându-și fiul cu ce încredere se însoară

   Kerem vine acasă la mama sa. El o întreabă cine este Orhan. Inițial ea se face că nu știe, dar apoi îi confirmă că este fratele lui, povestindu-i tot. Doamna Gürsoy mărturisește că a făcut greșeli, dar că era tânără. Kerem este supărat și crede că mama lui nu și-a dorit ca Orhan să locuiască cu ei, despărțindu-l pe acesta de tatăl lor.

   Mirii ies din casa căsătoriilor și sunt întâmpinați de ziariști . Aceștia îi bombardează cu întrebări dorind să afle mai multe despre Azra. Can nu dorește să spună nimic. Neslihan îi privește de la distanță. Domnul Vural merge la mama sa și-i dă o cheie. Aceasta se urcă în mașină și pleacă.

        Imagine

                            Can și Neslihan în fața casei căsătoriilor

    Kerem vine la reședința Vural. Intră în casă unde este întâmpinat de Sedef. El întreabă de Șebnem, însă mătușa ei îi cere să plece, fiindcă nu mai au ce discuta . Kerem își strigă fosta soție și vrea să urce la etaj. Sedef îl ține și Șebnem coboară în acel moment . Kerem îi spune că trebuie să vorbească. Doamna Gürsoy(Kerem și Șebnem nu divorțaseră încă) acceptă.

    Cei doi ies în curte. Ea îl întreabă ce vrea, iar el îi mărturisește că nu mai poate trăi cu toate aceste minciuni . Apoi o roagă să o ia amândoi de la zero și îi mai cere o șansă, motivând că are nevoie de iubirea ei, totodată promițând că n-o s-o mai facă să sufere. Șebnem este de acord și cei doi se îmbrățișează.

   Mirii și martorii merg la un restaurant . Azra își sună sora și află de la aceasta că Müzeyyen a anunțat jurnaliștii. Semra se scuză pentru că nu a reușit să ajungă din cauza mamei lor. Müzeyyen ascultă conversația și îi ia telefonul Semrei , iar Azra închide.

    Prietenul lui Can se oferă să-i ajute cu bani(Neslihan i-a spus fiului ei că îl lasă fără bani) . Mirele mărturisește că nu are bani, însă are dragoste. Melis vede știrea despre nuntă pe telefon și îi anunță pe însurăței.

         Imagine

                                 Azra și Can ținându-se de mână

    Șebnem stă în casă și se uită pe tabletă la pozele cu ea și cu Kerem . La compania Vural , toți angajații vorbeau despre știrea nunții lui Can. Ece îi trimite la treabă , apoi merge la Neslihan . Aceasta o sună pe Sedef și-i spune de nunta fiului ei , lăsând-o uimită.

    Doamna Vural îi arată lui Ece interviul dat de Müzeyyen . Aceasta mințise spunând că a vorbit cu Neslihan și că amândouă au respectat decizia copiilor lor de a se căsători în secret. Jurnalista o întreabă dacă ea a anunțat presa , însă Müzeyyen infirmă, fiind sigură că cineva i-a împrumutat vocea. Neslihan este foarte supărată.

    Kerem îi mărturisește lui Fırat că Orhan este fratele lui . Domnul Gürsoy renunță la acuzarea împotriva mafiotului. Apoi îi povestește faptul că a vorbit cu Șebnem. Polițistul îi zice că a văzut la televizor că Azra și Can s-au căsătorit . Kerem este uimit de ce aude.

   Orhan iese din penitenciar și este întâmpinat de unul din oamenii săi, căruia îi spune că vor continua să se răzbune pe Kerem.

   Șebnem îi spune mătușii sale că pleacă să se întâlnească cu Kerem. Sedef o întreabă dacă l-a iertat , iar ea îi răspunde că da, Kerem dorind să ducă o viață făra minciuni și secrete. Mătușa o întreabă dacă a aflat de banii primiți de el de la Neslihan, pe care îi datora unui cămătar. Șebnem nu crede și este de părere că mătușa sa minte, nedorind ca ea să se împace cu Kerem. Doamna Gürsoy pleacă întristată. Șebnem îl sună pe Kerem și îl întreabă dacă a primit 750 000 de lire de la Neslihan . El confirmă și-i cere să aștepte puțin și-i va spune tot adevărul și nu-i va mai ascunde nimic . Șebnem îi zice că este prea târziu și că nu vrea să-l mai vadă.

   Can le mulțumește lui Melis și amicului său pentru că nu i-au lăsat singuri și că îi susțin. Martorii afirmă că cea mai importantă este fericirea lor(a mirilor).Azra îi mărturisește soțului ei că la început nu-i împărtășea sentimentele , dar că în momentul de față îl iubește foarte mult și că așa va fi mereu. Este adus tortul mirilor. Aceștia îl taie în timp ce prietenii lor îi aplaudă.

      Imagine

                                                Mirii sărutându-se

    Ece și Neslihan vorbesc despre faptul că Azra s-a măritat cu Can pentru bani. Apoi doamna Vural vorbește cu directorul băncii căruia îi spune să închidă conturile fiului ei. Aceasta trebuie să aștepte până dimineață ceea ce nu îi convine. Vine Șebnem care o acuză că a mințit-o deși ea(Șebnem) o iubește foarte mult . Apoi o întreabă cum a putut să-i cumpere un soț, iar Neslihan îi mărturisește că și-a dorit ca ea să fie fericită. Șebnem îi zice că mai tare a întristat-o și pleacă spunându-i că îi urăște pe toți.

   Mirii intră în dormitorul nupțial. El îi mărturisește că a fi cu ea este un vis. Cei doi se sărută.În acest timp Kerem stă pe o bancă, iar Sedef își tot sună nepoata care nu-i răspunde.

             Imagine

                                    Mirii în dormitorul nupțial

    Doctorul Selim o anunță pe Șebnem că este însărcinată și îi recomandă să avorteze, fiindcă poate plăti cu viața , ceea ce ea refuză.

   Neslihan ajunge acasă. Sedef îi povestește de propunerea pe care Kerem i-a făcut-o lui Șebnem, mai exact să ia totul de la zero. Doamna Vural este amuzată și în același timp tristă, fiindcă și-a supărat fiica.Sedef îi mărturisește că Azra îl iubește pe Can, însă Neslihan este convinsă că nora sa umblă după bani, comparând-o cu Kerem. Vine Șebnem. Mama sa îi cere iertare, dar ea îi spune că este obosită și pleacă în camera ei. Doamna Gürsoy primește un mesaj de la Kerem care îi spune că ce i-a zis în acea dimineață a fost din suflet.

   A doua zi dimineață, Neslihan și sora sa servesc cafeaua. Sedef o întreabă de conturile lui Can, iar doamna Vural îi spune că în acea dimineață vor fi închise. Sedef îi zice că ar fi avut o garanție că Azra îl iubește pe Can , dacă aceasta ar fi semnat un contract, astfel încât în caz de divorț sau deces al acestuia ea să nu primească nimic. Doamna Vural mărturisește că acum cei doi sunt soț și soție și că respectivul contract nu mai poate fi semnat. Neslihan pleacă la firmă.

    Șebnem îl sună pe Kerem și-i cere să se întâlnească. Apoi ea coboară la micul-dejun. Doamna Vural o sună pe Sedef pe care o roagă să aibă grijă ca Șebnem să nu vadă știrea nunții lui Can. Cele două, mătușă și nepoată, servesc micul-dejun.Doamna Gürsoy zice că merge la club cu fetele. Sedef dorește să o însoțească, iar Șebnem nu este de acord fiindcă nu are nevoie de dădacă.

    Azra și Can se trezesc. Ea dorește să fie antrenoare la club până când el va găsi de lucru. El îi zice că nu vor duce lipsa banilor și încheie subiectul.

    Șebnem întreabă de Can , iar Sedef îi spune că el are multă treabă. Doamna Gürsoy își sună fratele, argumentând că nu există nicio treabă mai importantă ca ea. Azra își usucă părul cu feonul, iar Can era la baie și de aceea ei nu aud telefonul. Șebnem pleacă, deși mătușa sa îi zice că ar trebui să stea acasă să se odihnească.

    Neslihan vorbește cu un funcționar bancar care îi spune că au închis conturile lui Can, însă acesta a acordat un cec de 4 milioane de dolari pentru a achiziționa un club(cu hotel,conac etc.) de la un domn pe nume Ahmet. Doamna Vural este uimită și cere ca cecul să fie anulat.

    Șebnem merge la ecografie, unde află că este însărcinată în 3 săptămâni. Doctorița îi spune că este de aceeași părere cu medicul Selim și că ar trebui să avorteze. Doamna Gürsoy refuză, cerându-i să nu spună nimănui de sarcină. Șebnem pleacă uitându-și telefonul. Doamna doctor i-l da secretarei și îi spune s-o anunțe pe doamna Vural că fiica ei și-a uitat telefonul.

    Ece își amintește cine este domnul Ahmet și-i spune lui Neslihan. Aceasta îl sună și-i reproșează că a primit cecul de la Can fără a o anunța. Acesta se disculpă zicând că tocmai voia s-o sune. Doamna Vural îi spune că nu va mai face afaceri cu el.

       Imagine

                      Patronul clubului vorbind cu Neslihan la telefon

   Șebnem și Kerem se întâlnesc pe faleză. El o roagă să nu vorbească despre divorț încă. Ea îi spune că a venit ca să discute despre copilul lor, deoarece ea este însărcinată și că își pune viața în pericol. Dar ea nu dorește să moară până nu devine mamă. Kerem este bucuros și mărturisește că acesta ar fi un motiv ca să o ia de la zero. Șebnem îi spune că nu va lăsa un copil fără tată. El îi zice că vor face tot posibilul ca ea și copilul să supraviețuiască. Cei doi se îmbrățișează.

   Orhan intră peste Sırma . Aduce din nou în discuție ca ea(Sırma) i-a despărțit părinții. El promite că le va face viața un calvar.

   Can o duce pe Azra la club. Ea dorește să se întoarcă, ne dorind să se întâlnească cu Neslihan sau cu Șebnem, care ar considera-o o femeie care umblă după banii lui. El îi mărturisește că are o surpriză pentru ea. Ajung la club. Îi spune că va cumpăra toata proprietatea și că ea va fi managerul. Ei intră în biroul patronului. Acesta le zice că nu mai vrea să vândă. Can se enervează și-și dă seama ca Neslihan l-a sunat și i-a spus să nu mai vândă clubul. Domnul Ahmet recunoaște și zice că nu este un afacerist prea mare și că nu se poate pune cu doamna Vural . Can sparge o vitrină și pleacă .

        Imagine

                 Patronului clubului spunându-i lui Can că nu vrea să mai vândă

   Neslihan o sună pe Azra , care nu-i răspunde. Ea rămâne la hotel , iar Can pleacă fiindcă vrea să rămână singur. Recepționera spitalului o sună pe Neslihan și îi spune că fiica ei este însărcinată și că și-a uitat telefonul. Ea o sună pe Sedef, care îi zice că Kerem se va întoarce în viața lui Șebnem. Șebnem vine și-și ia telefonul. Este sunată de o cunoștință care o felicită pentru nunta lui Can cu Azra. Șebnem rămâne uimită de ce aude. Își sună fratele și plănuiesc să se întâlnească.Patronul clubului o sună pe doamna Vural și o anunță că nu a semnat contractul cu fiul ei și că îi trimite cecul.

   Kerem merge la mormântul tatălui său . El îi spune că nu va lăsa un copil fără tată și că o va lua de la zero. Orhan îl privește și ascultă ce spune.

   Azra îi lasă lui Can o scrisoare și pleacă cu un taxi la compania Vural. Ea intră și Ece încearcă s-o oprească chemând paza. Azra intră în biroul doamnei Vural. Aceasta îi cere lui Ece să plece. Neslihan o întreabă câți bani vrea ca să divorțeze de Can. Azra îi mărturisește că nu o interesează banii și că a semnat un contract pe care i l-a trimis. Neslihan nu știa nimic. Nora ei pleacă.

   Can găsește scrisoarea și o citește. Azra îi spune că îl iubește foarte mult, dar că nu vrea să le destrame familia. Domnul Vural este foarte necăjit. Neslihan merge cu un bodyguard la Ece și o obligă să deschidă sertarul biroului ei.Doamna Vural i-a plicul și o concediază pe Ece, aceasta ne mai având voie să pătrundă în companie.

       Imagine

                              Neslihan găsind plicul cu contractul de la Azra

    Orhan vine la Kerem(care era lângă mormântul tatălui său). Mafiotul mărturisește că nu și-au încheiat socotelile. Kerem îi cere să-l omoare odată, însă Orhan refuză.Fiul Sırmei îi cere fratelui său vitreg să nu-i mai iasă în cale.

    Neslihan vorbește cu sora sa despre cele întâmplate. Sedef îi recomandă să-l ierte pe Kerem de dragul lui Șebnem. Doamna Gürsoy vine și mama sa îi spune că a aflat de sarcina ei(ne contând de la cine) și îi zice că își pune viața în pericol. Șebnem afirmă că va da naștere acestui copil și că își dorește să devină părinte. Vine și Can. Acesta își întreabă mama dacă este fericită că Azra l-a părăsit din cauza ei și că el este trist. Neslihan îi arată contractul și Șebnem îi spune că a judecat-o greșit pe Azra. Doamna Vural îi spune fiului ei că poate s-o aducă pe Azra , iar acesta pleacă.

        Imagine

                      Can reproșându-i mamei sale că din cauza ei Azra l-a lăsat

    Azra îi povestește lui Melis despre ce a făcut. Sună cineva la ușă. Melis merge să deschidă. Can intră și spune că a venit să-și ia soția. El îi zice Azrei că Neslihan a judecat-o greșit și că a invitat-o la ei . Domnul Vural mărturisește că ea îl face fericit. Cei doi se îmbrățișează.

    Azra și Can ajung la reședința Vural. Neslihan își cere scuze de la nora sa. Sedef zice că vor trebui să organizeze o petrecere în cinstea căsătoriei lor. Șebnem este în camera sa. Ea are niște dureri de burtă. Coboară în living și este încântată să-și vadă prietena. Cei de față își dau seama că doamna Gürsoy nu se simte prea bine. Neslihan îi spune că trebuie să avorteze neapărat. Can și Azra sunt uimiți. El îi spune surorii sale că își riscă viața.

   Sună la ușă. Șebnem îi cere mamei sale să se comporte frumos cu Kerem. Acesta intră. El îi felicită pe cei doi însurăței. Neslihan îi mărturisește ginerelui ei că deși nu l-a iertat , îi va respecta deciziile fiicei sale. Kerem spune că va sta lângă soția sa și că va avea grijă de ea și de copilul lor. Kerem și Șebnem vor să plece, când Orhan intră în living. Toți cei de față sunt uimiți.

                Imagine

                                          Orhan intrând în living

    Orhan spune că a venit să-și felicite fratele și că vrea să pună capăt acestor minciuni. Șebnem , Neslihan și Can nu înțeleg despre ce minciuni este vorba. Kerem și Azra îi cer să plece, însă el refuză. Mafiotul scoate pistolul și-l îndreaptă către fratele său vitreg.

            Imagine

                                 Mafiotul îndreptând pistolul către Kerem

    Kerem încearcă să-i ia pistolul din mână. Orhan apasă din greșeală pe trăgaci, astfel împușcând-o pe Șebnem. Can o prinde pe sora sa. Azra rămâne înmărmurită.Kerem reușește să ia pistolul . Se uită la Șebnem apoi îl împușcă pe Orhan, căruia îi părea rău pentru cumnata sa. Domnul Gürsoy începe să strige după ajutor pentru că Șebnem era inconștientă.

               Imagine

                              Kerem, Can și Neslihan stând lângă Șebnem

    Șebnem este dusă cu targa la ambulanță în timp ce polițiștii îl bagă pe Kerem în mașina lor. Imediat după ce este urcată în ambulanță se constată decesul doamnei Gürsoy.Neslihan privește îndurerată cum fiica ei este acoperită cu un cearceaf.Ea leșina în brațele fiului și surorii sale.

        Imagine

                                       Polițiștii arestându-l pe Kerem

   A doua zi are loc înmormântarea lui Șebnem . După aceea Neslihan și Sedef stau și plâng în living. Can este la fel de îndurerat și preferă să stea singur pe terasă. Kerem este băgat în celulă , unde se uită trist pe o poză cu Șebnem.

        Imagine

                             La și după înmormântarea lui Șebnem

    Trece puțin timp.

    Can și Azra se întâlnesc pe faleză. El o întreabă de ce l-a părăsit asemenea lui Șebnem. Ea îi mărturisește că nu mai poate continua o relație la baza căreia se află minciuni. Apoi îi zice că Kerem a fost iubitul ei. Can se enervează și îi cere să plece. Azra își cere scuze și pleacă.”

        Serialul se termină cu monologul Azrei:
      ”Cu minciuni și jocuri o viață va fi ca un castel mare de hârtie care se dărâmă.
       Dragostea este pentru cei cinstiți, sinceri și nevoiași.
       Dragostea este poarta spre Rai, dar noi o ferecăm.”

                      SFÂRȘIT!!!

       Imagine

                                              Sfârșitul serialului  

  Sper să vă placă 🙂

  Link-ul episodului : http://video.kanald.com.tr/ask/13Bolum/22011

  O zi bună să aveți !

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s