,,Binbir gece” – 2 Bölüm ~ ,,O mie și una de nopți” Episodul 2

   ,,Episodul începe cu Șehrazat care îi spune lui Onur că acceptă propunerea doar că pune niște condiții.El îi va da banii cash în dimineața următoare(cei doi își vor petrece acea seară împreună).Șehrazat merge cu Kaan la spital.Ea îi spune medicului că a doua zi îi aduce banii și-l roagă să ia legătura cu Mihriban. Kerem îi propune lui Onur să iasă în acea seară în oraș cu mamele lor, însă Onur refuză, motivând că are treabă.Kerem observă că amicul său ascunde ceva.

                       Imagine

   Șehrazat îi spune fiului ei că merge să-și ajute un prieten în acea seară și că el va sta cu Bennu. Cele două vorbesc. Bennu nu crede miniciuna spusă de Șehrazat, cum că un prieten îi împrumută banii, dar până la urmă este convinsă. Șehrazat se pregătește să plece. Kaan și Benu vorbesc despre monumentele din Istanbul. Nadide îi pregătește supă cu iaurt soțului ei, fiindcă acesta se simte rău. Ali Kemal vine de la firmă și-i povestește ce înțelegere a făcut. Bürhan se enervează și îi spune că e trist când vede pe mâna cui lasă averea strânsă de el într-o viață. Bürhan își cheamă soția și-i spune că își vor ajuta nepotul. Nadide o sună pe Șehrazat, dar aceasta nu răspunde.

   Șehrazat merge îmbrăcată în negru la un hotel unde o aștepta Onur. El îi arată geanta cu bani. Cei doi petrec seara împreună.

             Imagine

   A doua zi dimineață, Șehrazat se îmbracă, ia geanta cu bani și pleacă, lăsându-l pe Onur în pat. El se uită pe fereastră după ea. Aceasta duce banii doctorului mai devreme decât îi promisese. Pe stradă Șehrazat plânge și se roagă lui Dumnezeu să-i ajute.

             Imagine

    Onur merge la mama sa. Aceștia își amintesc de tatăl lui și de faptul că i-a lăsat pentru o altă femeie. Feride își face griji că fiul ei muncește prea mult.

              Imagine

   Bürhan, Nadide, Ali Kemal, Füsun și copii lor merg la un picnic. Füsun tot aduce în discuție că soacra ei nu poartă broșa cu diamante și se întreabă dacă nu cumva a dat-o cuiva(e vorba de broșa dată lui Șehrazat).Bürhan îi spune nurorii sale că acea broșa Nadide a primit-o de la tatăl ei și că poate face ce vrea cu ea, astfel închizându-i gura. Apoi el îi spune fiului său să scoată 150 000 de dolari de la bancă pentru tratamentul lui Kaan. Nadide e foarte fericită, iar Füsun și Ali Kemal sunt nemulțumiți.

             Imagine
     Șehrazat ajunge acasă. Îi spune lui Bennu că a dus banii medicului și se culcă, fiind extenuată.

         Imagine

     Când se trezește îi mulțumește prietenei sale pentru ajutor și-i povestește visul pe care l-a avut cu moartea lui Kaan.

              Imagine

     Seara,Nadide îi aduce soțului ei limonadă. Apoi îi mărturisește că i-a dat broșa nurorii sale. Bürhan spune că e treaba ei și că va da banii de dragul ei pentru că Kaan este ca un copil al unui străin pentru el. Nadide este supărată de cele auzite.

              Imagine

     Onur îi mărturisește lui Kerem că a fost dezamăgit de o femeie(nu spune cine este), plătind-o cash pentru o noapte.

              Imagine

     A doua zi dimineață, Șehrazat și Kaan merg la spital pentru a-l interna pe micuț și pentru începerea tratamentului. Ea este sunată de la companie și i se spune că se organizează o ședință în legătură cu proiectul Dubai. Șehrazat zice că are puțină treabă și că va întârzia.

                     Imagine

     La spital, Mihriban face cunoștință cu Kaan și cu mama sa. Șehrazat îi mulțumește că a venit.

                  Imagine

    Kaan este băgat într-o sală pentru tratament. Vorbește puțin cu mama sa, apoi adoarme. Șehrazat plânge, iar Mihriban o încurajează.

                      Imagine

    Onur ajunge la ședință și este deranjat că arhitecta n-a venit încă. Merge în biroul său.Șehrazat merge la firmă. Se ceartă cu Onur până vine Kerem care reușește să-i împace.

                    Imagine

     Ali Kemal îi aduce banii tatălui său. După aceea îi spune că dau banii pentru copilul fratelui său care s-a căsătorit cu Șehrazat împotriva voințeii tatălui lui.(Füsun își amenințase soțul că dacă Kaan va intra în familia lor, ea va pleca) Bürhan îi spune că nu are conștiință, copilul fiind pe moarte. Apoi fiul îi spune că banii se fac foarte greu, iar tatăl lui îi spune că el(Ali Kemal) de unul singur nu ar putea conduce nici măcar un aprozar.

                 Imagine

     Bürhan își sună nora și-i cere adresa pentru a-i trimite banii. Șehrazat îi spune că nu mai are nevoie de banii lui, apoi închide, astfel terminându-se cel de-al doilea episod.”

                  Imagine

 

Sper să vă placă 🙂 O zi bună să aveți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s