Küçük Ağa 5.Bölüm – Episodul 5

  •    ,,Episodul începe cu Mehmet ağa care este anunțat de venirea unei fete. Din câte se pare aceasta este fiica lui și a amantei sale din tinerețe. Ali filmează cu vedeta o reclamă apoi vorbește cu aceasta. Yeșim este deranjată de apropierea dintre cei doi.

    Imagine

  •     Seara, Mehmet Can, Ali și Esma iau cina. Sună la ușă. Este Sinem care a venit să-și ia fiul acasă. Atât băiatul, cât și bunica acestuia insistă să-l mai lase, însă Sinem nu acceptă. În miezul nopții băiatul se trezește auzindu-l pe cățelul vagabond cum latră. Își trezește mama și-i spune că trebuie să-l ajute pe cățel. Sinem îl trimite la culcare.

     Imagine

  •      A doua zi, Esma este sunată de una din bucătăresele de acasă. Aceasta îi spune că fiica lui Mehmet ağa s-a instalat acolo ceea ce o inervează pe Esma. Yeșim îl întreabă pe Ali dacă este ceva între el și celebritate. El neagă. Mama sa îl sună și-i spune de fiica tatălui său, uimindu-l. Mehmet Can și câțiva prieteni îl caută pe cățel. Îl găsesc în magazia unui vecin. Apoi îl păcălesc pe acesta și-l încuie în magazie. Esma ajunge acasă. Începe să țipe. Ia un pistol și trage două focuri. Vorbește cu soțul ei. Musafira vine și Esma observă că ea este nepoata ei, nu fiica lui Mehmet ağa.
  •    Sinem vede pe un panou un afiș cu Christine și Ali din reclamă. Niște fete îl admiră pe Ali, iar Sinem țipă la ele. Seara, vedeta, Ali, Yeșim și Bülent merg în club. La plecare, Christine îi fură un sărut lui Ali, momentul fiind imortalizat de paparazzi.

capture-20140623-134120

  •     A doua zi dimineață, reclama cu Ali și Christine apare la televizor. Aceasta este văzută de Sinem la spital, de familia ei și de familia lui Ali, care este revoltată. Sinem vede pe internet poze cu sărutul soțului ei cu Christine.

capture-20140623-134241

  •      Ali o invită pe Sinem la cină în oraș. Ea stă acasă cu Arzu.El așteaptă și bea de supărare. Sinem este convinsă de prietena ei să se ducă. Când ajunge Ali plecase.

capture-20140623-133912

  •     În următoarea zi are loc procesul de divorț. Judecătorul decide ca Mehmet Can să petreacă o parte din timp cu tatăl său și restul cu mama sa(băiatul va dormi la mama sa). Ali și Mehmet Can încearcă să pregătească masa. Cei doi se bat cu făină și sparg ouă. Iau masa care nu a ieșit prea reușită. Sună la ușă. Este Sinem care își ia fiul acasă.

capture-20140623-134006

  •     Sinem, Ali și Mehmet Can sunt afectați de acest divorț. Toți sunt prost dispuși. Mehmet Can cumpără pe ascuns de la un băiat mai mare un pliculeț cu prafuri. Nur vine să-l ia de la școală, însă Ali i-o ia înainte. Sinem este convinsă să-și lase fiul la tatăl lui mai mult timp decât trebuia.
  •     Noaptea, cățelul Fındık începe să latre la niște hoți care au intrat la vecinul Mamut. Mehmet Can se trezește și sună la poliție. O trezește și pe Sinem. Când tâlharii ieșeau din casă au fost prinși de poliție. Vecinul le mulțumește lui Mehmet Can și lui Fındık. Ali este foarte răcit. Yeșim vine să aibă grijă de el. Sinem sună la ușă. Patroana deschide și Sinem este uimită s-o vadă, astfel terminându-se cel de-al cincilea episod.”

capture-20140623-134834

Sper să vă placă 🙂

Link-ul episodului : http://video.kanald.com.tr/kucukaga/5Bolum/22976

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s