,,Clona” – Episodul 14 (joi, 26.06.2014)

,,Jade se întoarce acasă la Latiffa. Aceasta este foarte încântată. Vine și Mohamed, iar acesta văzând valiza lui Jade o ceartă. Albieri îi face morală lui Lucas, fiindcă Jade ar putea fi aspru pedepsită. El merge la Latiffa acasă(când Mohamed era plecat) și dorește să vorbească cu Jade, însă nu este lăsat să intre. Yvete îl urmărește pe Leonidas și apoi îi dă facturile ei și îi cere să le plătească, deoarece din cauza lui și-a pierdut slujba. El fuge din bar prin spate și pune pe cineva să plătească acele datorii și să trimită chitanțele la Yvete acasă. Ea se găsește pe stradă cu Lucas și merg la ea acasă. Cei doi își spun ce au pe suflet. Yvete dorește să-l ajute să se împace cu Jade. Jade îi mărturisește Latiffei de relația ei cu Lucas. Latiffa o sună pe Zoraide și-i spune să facă tot posibilul ca scrisoarea de la Jade să nu ajungă la Ali. Yvete vine la ele și vorbește cu Jade între patru ochi. Ele ies afară, unde le aștepta Lucas. Cei doi îndrăgostiți se îmbrățișează și se sărută sub privirile Latiffei și a lui Yvete, astfel terminându-se cel de-al 14-lea episod.”

Sper să vă placă 🙂

capture-20140626-195253

2 comentarii

  1. Buna Cosmin! Doresc sa te rog din tot sufletul meu sa postezi si video. Imi doresc sa vad Clona, insa este fix cand muncesc si nu pot. Te rog foarte mult sa filmezi in timpul serialului si apoi sa il postezi aici sau unde doresti tu. Iti multumesc dinainte atat pentru postarea filmului, cat si pentru ajutorul dat prin rezumarea filmelor noastre preferate. Multa bafta!

    • Serialul este in reluare in fiecare dimineata la 9.30 🙂 Serialul se gaseste doar in limba portugheza.. In romana se gasesc doar primele 4 episoade.. Ar fi foarte greu sa filmez episoadele.. Eu voi scrie link-urile in portugheza si va puteti uita acolo si daca aveti vreo nelamurire ma puteti intreba..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s