,,Dragoste la prima vedere” – Episodul 6 (27.06.2014) ~Varianta proprie

,,Umut își ia valiza și pleacă de acasă. Zeliha o privește cu ochii plini de furie și tristețe. Fatih află adevărul despre Umut și de aceea ea pleacă de la muncă, începând să-și caute un nou loc de muncă.

Ozan îi spune servitoarei că are momente când simte că o urăște pe Umut, dar apoi începe să-i fie dor de ea. Refika îi spune lui Ozan adevărul despre Umut. El este șocat de cele auzite și îi reproșează mamei sale că a fost mințit de ea. Tatăl lui încearcă să-l convingă că Umut este ca și tatăl ei vor banii lor, însă Ozan îi cere să nu se bage.Umut face cunoștință cu Hakan(Ea pare să se angajeze la el la companie)

Înțelegerea lui Asude cu vechea agenție s-a terminat și ea dorește să lucreze la firma lui Erkan Petekkaya, dar fară succes. Ea se întâlnește la o petrecere cu Mete, asta reprezentând ultima picătură pentru ea. Ozan o invită pe Umut la un restaurant cu ajutorul lui Hale unde o cere de căsătorie pe aleasa inimii sale.”

Admnistratora blogului ,,Pulbere de stele” a avut un deces in familie si nu a reusit sa posteze rezumatul episodului 6  si de aceea m-am straduit sa fac eu unul.. Colajul imi apartine de asemenea.. Daca preluati informatiile si colajul precizati sursa va rog!

VIZIONARE PLACUTA 🙂

pizap.com14038560259461

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s