,,Binbir gece” 4 Bölüm ~ ,,O mie și una de nopți” Episodul 4

   ,,Episodul începe cu Șehrazat care o sună pe Mihriban și văzând că nu răspunde crede că Kaan a pățit ceva. Când medicii anunță că temperatura micuțului a scăzut, Mihriban răspunde și o minte că nu găsea telefonul și că băiatul doarme. Șehrazat se întoarce la masă.

    Imagine
   

   Ședința se termină. Kerem se oferă s-o ducă pe Șehrazat acasă, fiindcă ea n-a venit cu mașina(Kerem s-a îndrăgostit de ea), însă ea merge cu Bennu la spital la aniversarea lui Kaan. Onur și Kerem merg în club.

       Imagine

    Nadide îi mărturisește lui Bürhan că nepotul lor s-a făcut bine. El o avertizează că dacă mai merge la băiat o dă afară din casă. La spital este sărbătorită ziua lui Kaan. Se mănâncă tort, se fac poze.

   Imagine

    Trec câteva zile.

    Șehrazat o roagă pe Mihriban să mai rămână la ei, iar Kaan o convinge. Onur este cicălit de mama sa să se însoare, iar el se enervează și pleacă. Șehrazat, Kaan și Mihriban pleacă la plimbare(Băiatul ia cu el și mașina primită de la bunica sa, de care nu se desparte). Füsun dorește să-și înscrie fratele la facultate și-i cere bani lui Ali Kemal. Bürhan îi cere scuze soției sale că a amenințat-o c-o dă afară, însă nu-și schimbă concepțiile în cel privește pe Kaan.

    Imagine

     Bennu și Kerem lucrează la proiectul lor. Kaan înalță un zmeu, iar Șehrazat îi povestește lui Mihriban despre ea și răposatul Ahmet. Füsun merge cu fratele ei ca să-l îmbrace pentru facultate.

Imagine

   A doua zi, Șehrazat este anunțată că miercuri trebuie să meargă în Dubai pentru ședință. Ea nu știe cu cine să-l lase pe Kaan. Arhitecta merge la Onur, iar acesta îi spune că ea trebuie să vină neapărat.

    Imagine

    Mihriban își face bagajele. Apoi îi spune lui Șehrazat că îi va dor de ei. Șehrazat îi zice că ar putea rămâne la ei. Bürhan îi mărturisește soției sale că vrea ca Gani să plece mai repede.

      Imagine

    Onur și Șehrazat merg la ședința din Dubai. Kaan stă cu Mihriban. Füsun plânge în continuu după ce află că este însărcinată cu o fată, iar Bürhan îi spune că trebuie să-i mulțumească lui Dumnezeu că pruncul este sănătos. După ședință, Șehrazat și Onur pleacă spre camerele lor. În lift el îi propune să mai petreacă o noapte împreună în schimbul a 300 000 de dolari. Șehrazat rămâne fără cuvinte, astfel terminându-se cel de-al patrulea episod.”

       Imagine

Sper să  vă placă 🙂 Episodul se găsește pe părți în română pe youtube!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s