,,Dragoste la prima vedere” – Episodul 7 (miercuri, 2.07.2014)

  ,,Ozan o cere din nou de soție pe Umut, într-un restaurant special închiriat pentru ei doi în acea seară. Umut îl refuză și iese afară. Ozan pleacă după ea apoi încep să se certe. La rândul ei, Hale, odată ce Umut ajunge acasă. o dojenește și ea pentru felul în care se poartă cu Ozan. Mai încolo, cei doi se întâlnesc iar, și Ozan mai face o încercare. Umut refuză din nou inelul de logodnă. În același timp nu este hotărâtă asupra noului job oferit de Asude și nu se duce la o întâlnire programată deja, ci într-un parc plin de copii să-și adune gândurile. Aflând niște lucruri despre care nu știa, Ozan merge la birtul ținut de Musa și îl bate măr, iar Musa nu reacționează în nici un fel.

   Ca să uite problemele personale, cei doi eroi ai serialului încep să muncească. Ozan – în fabrică, alături de tatăl său, Umut – dă probe la filmări și începe să filmeze la un serial, dar pentru că este neîncrezătoare în calitățile ei artistice, la început are ezitări. Pe parcursul filmărilor, Hakan o urmărește din ce în ce mai atent. Selda și Yelda îl instigă din nou pe Musa, care caută să se răzbune pe Umut pentru bătaia luată de la Ozan.

   Tânăra amantă a lui Mete îi face o „surpriză”: într-o seară când iau cina la restaurant, ea vine însoțită de părinții ei. În aceeași seară, Musa o pândește din mașină pe Umut când iese de la filmări, dar nu se poate atinge de ea, pentru că se află împreună cu Hakan, care de la o vreme o place și-i face curte. Musa pleacă acasă la Hale și o așteaptă pe Umut care vine cu mașina lui Hakan. Când coboară din mașină, Musa începe să țipe la ea. Hakan coboară și el, dar nu se implică prea tare în cearta celor doi frați. Umut nu se lasă bătută și îi spune fratelui ei vitreg în față ce o deranjează. Musa amenință pe toată lumea, și pe Hale care ieșise în ușa casei, apoi pleacă. Cei trei intră în casă la Hale. După câteva minute Ozan apare la ușă ….”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLACUTA 🙂

Imagine

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s