,,Binbir gece” 5 Bölüm ~ ,,O mie și una de nopți” Episodul 5

  ,,Episodul începe cu Șehrazat și Onur în lift. Ea auzind propunerea pleacă și-și strânge în grabă lucrurile și pleacă. Onur își cere scuze și o imploră să-l ierte și într-un final o convinge să rămână.

Imagine

   A doua zi, Onur și Șehrazat ajung în Istanbul și merg la o cafenea. El își cere scuze din nou și o întreabă de ce a petrecut acea noapte cu el. Ea nu răspunde și pleacă supărată. Gani își ia o carte pentru facultate, iar Bürhan îl ia la mișto.

Imagine

   La muncă, Șehrazat este chemată de Kerem pentru a lucra împreună(mai erau și Onur și Bennu). Ea îi spune că nu se poate concentra și-i cere voie să plece. Bennu pleacă și ea. Kerem se ia de Onur, fiind sigur că a făcut vreun gest grosolan în Dubai și că de aceea e supărată arhitecta. Cei doi se ceartă până când Onur iese din birou furios.

Imagine

   Familia Eviliyaoglu servește cina, cu excepția lui Gani și a fetelor. Füsun nu mai vrea să-i schimbe camera bebelușului ce se va naște, deoarece este fată. Bürhan îi spune că nu trebuie să facă diferențe între fete și băieți și că nepoata lui va primi tot ce-i mai bun. Șehrazat îi arată fiului ei pe glob Africa, Australia, iar Mihriban îi arată țara ei natală. Kaan merge la culcare.

Imagine

    Bennu vine să vadă ce face prietena sa și vede că se uită pe un ziar la oferte de locuri de muncă. Bennu o convinge să rămână la firmă pentru că are nevoie de bani pentru tratamentul lui Kaan. Onur inventează o minciună pentru a-i motiva lui Kerem de ce este supărată Șehrazat. Burhan acceptă de dragul nurorii sale să-i plătească facultatea lui Gani.

Imagine

     Bürhan și soția sa servesc prânzul în oraș. Bennu și Kerem pleacă la o ședință. Ozan vine la Șehrazat în birou, pretextând că a auzit că acolo este un expressor care face o cafea foarte bună. Gani bate apropouri că ar avea nevoie de o mașină. Ali Kemal face reducere unei domnișoare la magazinul lor, lăudându-se că este patronul. Bürhan aude și îi răspunde ironic.

Imagine
  

   Nadide își sună nepotul și acesta o întreabă de ce nu vine la el. Bătrâna vorbește și cu Șehrazat și este bucuroasă că băiatul se simte foarte bine. Șehrazat și Kaan merg la o întâlnire a unei fundații care sprijină copiii bolnavi de leucemie, unde oameni de afaceri fac donații. Acolo sunt și mamele lui Onur și Kerem. Cele două îl îndrăgesc pe Kaan și fac cunoștință cu mama acestuia. Ele află că Șehrazat a făcut rost de 200 000 de dolari pentru tratamentul micuțului(Ele nu știu că Șehrazat este arhitecta de la firma fiilor lor și nici ea nu știa cine sunt d-lor). Kerem se mută pe un yacht.

Imagine

    A doua zi, Șehrazat merge în birou la Onur pentru a-i duce niște schițe. Acolo erau și mama lui Onur, dar și Kerem. Doamna Peride o recunoaște pe Șehrazat și este uimită s-o vadă acolo. Șehrazat rămâne înmărmurită, dându-și seama că se va afla că are un copil, astfel terminându-se cel de-al cincilea episod.”

Imagine

Sper să vă placă 🙂 Episodul se gășește subtitrat în română pe părți pe youtube!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s