,,Feriha” – Episodul 62 (luni, 14.07.2014)

 ,,Petrecerea lui Koray pare compromisă. Ece se îndreaptă hotărâtă spre grup, Hande neagă vehement că ea ar fi invitat-o, iar Ece susține că a fost invitată și de aceea a venit. Cu toții intră în casă și încearcă să se comporte normal. Emir se apropie mai mult de Feriha și discută despre problemele lor, împăcându-se. La masă, Gulsum se amețește de băutură, nimeni n-o oprește să bea, apoi începe să vorbească diverse lucruri printre care și „jocul de-a hoții” inventat de Seher ca să-l determine pe Koray să revină acasă. Toată lumea se miră de ceea ce povestește Gulsum, iar în urma destăinuirii acestui adevăr Koray hotărăște să divorțeze cu adevărat.

  Ece fusese urmărită de un om de-al lui Yavuz până la casa de vacanță. Urmăritorul ei îi relatează totul șefului său și menționează că acolo era și Emir Sarrafoglu. Yavuz se enervează și ordonă să fie adus un elicopter. În scurt timp elicopterul survolează zona casei de vacanță, aterizează în curte și doi zdrahoni înarmați o iau pe sus pe Ece sub privirile speriate ale celorlalți. Yavuz coboară din elicopter numai cât să fie văzut, apoi dispare împreună cu Ece…”

Restul descrierii aici: http://www.pulbere-de-stele.com/2014/07/feriha-episodul-62-rezumat.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FPulbereDeStele+%28Pulbere+de+stele%29

VIZIONARE PLACUTA 🙂

Imagine
  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s