,,Dragoste la prima vedere” – Episodul 11 (joi, 10.07.2014) ~ Varianta proprie

,,Ozan și Hakan vorbesc. O angajată vine și îi dă lui Hakan contractul lui Umut, aceasta fiind angajată într-o distribuție. Ozan este foarte enervat. Merge la Umut și încearcă s-o convingă să renunțe să mai aibă vreo treabă cu Hakan.

Yelda și Selda fac public video-ul cu criza de isterie a lui Asude, după ce l-a prins pe Mete pe cu amanta la firmă, pentru a se răzbuna că Asude nu vrea să le ajute să-și găsească un loc de muncă.

   Hakan dorește s-o sprijine pe Umut pe plan profesional, fără a-l deranja pe Ozan. Ragîp dorește să-i ofere fiului său posibilitatea de a se angaja la firma lui. Are loc conferința de presă a lui Asude și a soțului său. După terminarea acesteia el este nervos, iar ea este tristă. Emel dorește să vorbească cu mama lui Umut pentru a o face să-și convingă fiica să renunțe la dragostea pentru Ozan.Ozan află că tatăl său i-a dat bani lui Zafer.

Episodul se termină cu Beril care îi arată lui Asude filmulețul cu criza ei de isterie ce circulă pe internet. Ozan se gândește la ce a vorbit cu Hakan. Apoi merge în birou la acesta și-i cere s-o lase pe Umut în pace.”

Informațiile și colajul îmi aparțin.. Dacă le preluați precizați sursa!

VIZIONARE PLACUTA 🙂

pizap.com14044682692651

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s