,,Lale Devri” – Episodul 1

,,Familia Taşkıran este foarte bogată, făcând parte din elita societății. Este ziua de naștere a lui Lale(Emina Sandal). Aceasta primește de la tatăl ei, Kemal, un cățel foarte frumos. Dl Kemal este un important un de afaceri. A doua zi urmează să aibă o licitație pe care dorește s-o câștige. Primește în biroul său un plic, în care se află poze cu soția sa, Zümrüt(Hatice Aslan), și amantul acesteia. Își cheamă soția cu care se ceartă. Lale vine la el și-l vede cum se împușcă în cap.

pizap.com14044797153161

Trece un an.

Tabloul din perioada otomană al lui Kemal este vândut la licitație. Lale îi privește tristă și leșină. Çınar Ilgaz(Tolgahan Sayișman) o ridică și o pune pe o canapea. El câștigă licitația și achiziționează tabloul. Lale se întoarce acasă. Familia Taşkıran are probleme financiare și există posibilitatea să-și piardă vila. Lale a fost cea mai afectată de moartea tatălui său. Ea vrea să afle de ce părinții săi s-au certat înainte de sinuciderea lui, însă mama ei o minte.

capture-20140704-161204

În ziar apare leșinul lui Lale, iar Zümrüt o ceartă, fiindcă nu trebuia să meargă acolo. Yeșim(Serenay Sarikaya) merge în club, unde încearcă să se dea la  Çınar. Acasă, vorbește cu Lale(sora sa) despre Çınar, apoi cele două se culcă.

capture-20140704-161310

A doua zi, mama lui Çınar spune că fiul lui va avea doar băieți care vor trece la conducerea afacerii lor tot mai prospere. Vorbele ei îi deranjează pe alți membrii ai familiei care au și ei copii. Çınar merge la firmă, astfel terminându-se primul episod.”

capture-20140704-161346

Sper să vă placă 🙂

Episodul 1 aici: http://www.youtube.com/watch?v=s_NAT4Bhcng&feature=kp

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s