,,Dragoste la prima vedere” – Episodul 13 (miercuri, 16.07.2014)

  ,,Umut și Ozan dau frâu liber dragostei lor, deși Ozan este în continuare deranjat de interesul pe care Umut îl are pentru Hakan. Duygu încearcă să-și facă simțită prezența și să se bage între șeful ei și Umut, chiar dacă aceștia discută despre probleme de serviciu. Pe Duygu o deranjează până și faptul că Hakan o cheamă în birou pe Umut.

   Ozan nu mai poate face față geloziei și îi povestește totul lui Hale cerându-i ajutorul. Rugzar se apropie și mai mult de Umut, ca să-și ajute fratele aducând-o de multe ori în situația de a rămâne singură cu Hakan, sau de a merge împreună la masă. În acest timp Umut devine tot mai bună ca actriță.

  Kadîr, un vecin de cartier cu Hale, o atacă într-o seară, iar Umut vine de la cina cu Hakan și Rugzar tocmai la timp ca să-i dea bădăranului cu o sticlă în cap și s-o elibereze pe Hale. A doua zi, o ceată de femei și câțiva bărbați se îndreaptă nervoși spre casa lui Hale și aruncă în ea cu pietre, până sparg geamurile iar pietrele țintesc în fete. Până la urmă Umut reușește să ia geanta și îl cheamă pe Musa care vine împreună cu ajutorul lui de la birt, și cu o bâtă în mână alungă lumea de acolo.

   Gemenele primesc o veste bună de la Leyla (sau Leina?) și se întâlnesc cu ea la un ceai să discute, apoi ea le facilitează o întâlnire cu Mete, în ideea de a le angaja pe gemene la agenția lor ca să scape de problemele cu Asude. Hale și Umut sunt aduse de Musa și de Ozan acasă la Zafer, care este întâmpinat cu reticență atât de Ozan cât și de Umut. Episodul se termină cu o întrevedere între Zafer și tatăl lui Ozan, Ragip, care îi mai dă un cec dar zâmbește satisfăcut …”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLACUTA 🙂

pizap.com14053348652941 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s