,,Dragoste la prima vedere” – Episodul 15 (vineri, 18.07.2014)

   ,,Umut și Ozan urmează să se logodească. Musa se ocupă și el de pregătiri. Ozan se străduiește să dea înapoi cămătarilor banii împrumutați.
   Pe Hale o ia la poliție un echipaj, sosit cu duba, ca să dea declarații despre cele petrecute cu vecinul care a atacat-o. Yelda merge acasă la iubitul ei, dar pentru că acesta devine tandru, se sperie și fuge în stradă supărându-se pe el. Asude face o selecție de asistente, pentru că Beril nu mai făcea față, și la sfârșitul zilei se trezește cu Mete la ușă cu un buchet de flori. Are loc o discuție civilizată între cei doi iar mai târziu îi vedem pe o sală (la tribunal ?) dându-și mâna. 

   Când Hale revine acasă, Yelda o jignește apoi ea se plânge lui Umut relatându-i cele întâmplate. Umut o amenință pe sora ei vitregă și-i spune să-și vadă de treaba ei. În continuare părinții lui Ozan încearcă tot posibilul să-l despartă de Umut și să nu se realizeze logodna. 

   Vine și ziua mult așteptată. Printre invitați, Asude, Beril, Hakan și Ruzgar. Hakan este trist iar Asude observă că el se uită lung și nostalgic după Umut. Emel și Ragîp urmăresc totul din mașină, de afară, fără să fie văzuți. Un personaj dubios (Yahia) urmărește și el ceremonia de dincolo de ferestrele localului, așteptând parcă un semn. După ce se săvârșește logodna și invitații încep să danseze, acest Yahia intră în restaurant cu pistolul îndreptat către Ozan. Zafer se ascunde, alți invitați pleacă precipitat, în timp ce Yahia amenință că trage. Când se hotărăște să apese pe trăgaci, Musa, din lateral, sare către Ozan înlăturându-l din calea glonțului care ajunge în brațul lui Hakan …. ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLACUTA 🙂

pizap.com14056613432281

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s