,,Dragoste la prima vedere” – Episodul 16(miercuri, 23.07.2014)

  ,,Hakan este rănit la braț. Yahia scapă pistolul pe jos, iar Musa profită de ocazie ca să-l bată măr. Umut este foarte îngrijorată de rana, minoră, a lui Hakan și dramatizează situația, îl ajută, iar Ozan privește neputincios. Ozan devine gelos când vede că Umut este atât de preocupată de starea de sănătate a prietenului său, ba chiar îi face o vizită acasă la el întrebându-l cum se mai simte. La serviciu, Ozan petrece din ce în ce mai mult timp în compania lui Melis, noua colegă de muncă, adusă de Ragîp, care speră ca fiul lui să se îndrăgostească de ea și s-o uite pe Umut.

   Familia lui Umut începe să fie hărțuită de vecini așa că Musa se apucă să caute o altă locuință și în scurt timp febra mutatului îi cuprinde pe toți. Yelda primește un rol secundar într-un serial. Relația lui Mete cu Laila începe să dea semne de oboseală. Duygu lucrează acum cu Asude. Părinții lui Ozan nu se pot obișnui deloc cu ideea că Umut le va fi noră, iar Emel plânge întruna. 

   Având de sărbătorit o aniversare, Umut iese la un prânz cu Asude, asistenta acesteia și Hakan, dar Asude se îmbată. Imediat după ce aceasta pleacă la toaletă luată de braț de secretara ei, apare Ozan în preajma restaurantului și o vede pe Umut rămasă cu Hakan la masă ….”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

pizap.com14057622488782

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s