,,Dragoste la prima vedere” – Episodul 18 (vineri, 25.07.2014)

   ,,Umut îi povestește lui Asude despre incidentul dintre Hakan și Ozan și de faptul că ea ar trebui să nu mai joace, dar ea nu dorește acest lucru ci vrea să continue studiile de actorie. Ozan o sună înainte să iaspă din biroul dnei Asude și se enervează când aude că Umut a contramandat înțelegerea dintre el și Hakan, apoi îi închide telefonul. Ozan începe să nu mai aibă încredere în Umut și au o discuție mai tensionată în urma căreia relația lor capătă alte dimensiuni.
    Musa află de la iubitul Yeldei despre relația acestora și se supără, dar nu mai reacționează violent. În schimb o ceartă pe Umut pentru distanțarea ei de Ozan, care începe să se apropie de Melis și chiar au o viață intimă împreună.

    Zafer merge iarăși la Ragîp care din nou îi oferă un cec, dar nu până când nu reușește să îndeplinească ceea ce-i cere el. Ozan vede că Zafer iese din biroul lui taică-său și începe să bănuiască ceva. Îl ia la întrebări pe Zafer apoi îi face o scenă lui Ragîp.
    La birt, Musa vede un filmuleț în care Yelda dansează, care circulă pe telefoanele mobile ale unor clienți. Înnebunit de nervi, Musa vine val- vârtej acasă și o ia pe Yelda la bătaie, fata abia scăpând din mâinile lui cu ajutorul lui Zafer și al Zelihăi. Musa îi povestește totul lui Hale, crezând că găsește înțelegere la ea, dar Hale alege să plece din casa lor. Episodul se termină cum Hakan îl vede pe Ozan împreună cu Melis. „

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLACUTA 🙂

pizap.com14061921623221

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s