,,Dragoste la prima vedere” – Episodul 22 (miercuri, 6.08.2014)

   ,,Umut află că Melis este însărcinată cu Ozan și îl sună pe Hakan ca să se consoleze. Lui Duygu nu-i place acest lucru, mai ales că o sunase cu câteva minute înainte de pe numărul ei de mobil și Umut nu-i răspunsese. Hakan și Umut se văd undeva pe malul mării într-un loc singuratic. Ozan o caută disperat pentru că nu-i răspunde la telefon. Emel află despre cele petrecute și o sfătuiește pe Melis să nu renunțe la sarcină și să lase copilul.

   Demet este răpită, la intervenția lui Duygu, se pare, nu de niște bandiți de profesie, ci de niște actori. Asude se duce la Mete la spital cu flori dar bunele intenții o părăsesc și cei doi foști soți încep să se certe, Asude scuipându-l pe Mete la plecare, de față cu Laila. Buchetul de flori ajunge la coșul de gunoi, aruncat de Asude.

   Hakan o duce pe Umut într-un fel de atelier de pictură pe care el nu-l mai folosea, pentru că ea nu vrea să-l mai vadă pe Ozan și îi oferă tot ajutorul pe care i-l poate da. O minte pe Duygu cu privire la absența lui, dar ea îl sună pe Ruzgar și își dă seama că este mințită. Ozan îi trimite sms-uri dar Umut nu-i răspunde, apoi o sună și pe Hale, care, evident, nu are habar ce-i cu Umut.

   Într-un târziu Umut acceptă să stea de vorbă cu Ozan care nu știe cum s-o mai convingă că nu a fost nimic serios între el și Melis și că sarcina a fost un accident nefericit, dar ea îi arată poze cu el întâlnindu-se cu Melis, date de Hakan. Umut încearcă să se sfătuiască cu Zeliha și află despre crima acesteia din trecut. Ozan și Hakan ajung din nou să se bată, la sala de forță. Umut pleacă de acasă și se mută în altă parte iar Ozan o urmărește și în finalul episodului îi face unele dezvăluiri despre relația financiară dintre tații lor ca s-o aducă înapoi. ”

Sursa: Pulbere de stele

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

pizap.com14069713126711

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s