,,Feriha/Drumul lui Emir” – Episodul 68

,,Episodul 68 începe cu Emir care stă îndurerat lângă mormântul Ferihăi. Trecând pe lângă un incendiu Emir intră în casa înflăcărată și salvează de acolo  un copil. O femeie îl fixează cu privirea(momentan nu ne este dezvăluită identitatea acesteia). Yavuz și Sanem sunt împreună. El merge la mormântul tatălui său după care îl zărește pe Emir la locul unde Feriha a fost înmormântată. Yavuz se apropie și-i vorbește fără ca Emir să se uite la el.

    1

Sanem și Yavuz ajung acasă. El trebuie să lucreze ceea ce nu-i prea convine doamnei Sanem. Yavuz primește o scrisoare în care i se spune că Can rămâne în grija lui. Emir se ia la bătaie cu niște golani de pe stradă. Scapă cu ajutorul unei femeii care strigă poliția(este cea din seara cu incendiul). Aceasta este agent de poliție și îl duce pe Emir la secție. Acesta este băgat în celulă. Polițista află că acesta este adus la secție mereu. Unul din oamenii lui Yavuz merg la secție și află că Can este femeie (cea care l-a arestat pe Emir). Aceasta refuză să meargă la Yavuz, necunoscându-l.

Koray este supărat pe Hatice deoarece încă o bona de-a lui Kaan își dă demisia din cauza ei. Femeia o sună pe fiica ei care este angajată ca educatoare(?) și-i spune că va avea ea grijă de nepotul său. Emir este eliberat și pleacă direct la cimitir deși mama sa îl roagă în fața secției s-o ajute. Acolo vin Riza, Omer și încă o fată. Omer este nemulțumit să-și vadă cumnatul. Riza își îmbrățisează ginerele cu lacrimi în ochi. Yavuz vine la secție, iar Can nu vrea să vorbească cu el.

       2

Mehmet este plecat în Turkmenistan. Seher se bucură că a devenit stăpână casei, însă zâmbetul îi dispare de pe buze când Riza intră alături de Omer și Zulal. Zulal este fata de lapte a Zehrăi și vizita ei a fost neanunțată. Aceasta va rămâne definitiv în Istanbul urmând să studieze la o facultate cu ajutorul lui Riza. Aysun vine la Koray și îi mărturisește că de trei luni(de când a murit Feriha) Emir s-a schimbat și starea lui o îngrijorează. Ea are de gând să-și ajute fiul. Discuția este ascultată de Hatice.

      3

Hatice îi plânge de milă lui Emir de față cu Zulal și Seher. Cele două(Seher și Zulal) dorm în camera Ferihăi. Seher doarme în pat, mințind-o pe cealaltă că o doare spatele. Zulal găsește sub pat niște reviste cu Emir și Feriha. A doua zi, Riza îi spune lui Seher că Zulal va trebui doar să învețe ceea ce le numulțumește pe Seher și pe Hatice. După ce vorbește cu fata de lapte a Zehrăi, Seher își dă seama cât de periculoasă este. Cu toții îl văd pe fereastră pe Emir care se uita cu tristețe spre bloc și spre parcul unde a avut loc nenorocirea.

     4

Koray primește mesaj de la Seher că Emir este în parc. Koray merge la el și încearcă să vorbească cu el.  Seher privește de la geam scena și îi explică lui Zulal cine este Koray. Sanem se întâlnește cu Cansu și Lara la salonul de înfrumusețare. Sanem încearcă să-și arate superioritatea față de Cansu, iar aceasta se răstește la ea și pleacă cu Lara. Aysun și Can au de gând să-i facă o surpriză lui Emir, mai exact să-l aștepte la el acasă. Cei doi au făcut rost de cheia de rezervă de la apartament. Ea vrea să treacă mai întâi pe la Unal. Emir trece pe lângă un șantier și începe să care niște saci cu ciment în locul muncitorilor mai în vârstă.

         5

Unal este falimentar. Aysun vine la el și îi reproșează că nu îi este aproape lui Emir. Aysun și Can îl așteaptă pe Emir la el acasă. Când vine vorbesc puțin, apoi îi dă afară. Riza îi cumpără o grămadă de haine lui Zulal. Hatice îi spune că o răsfață prea mult pe fată, însă acesta îi spune că din cauza lui nu a existat o relație mai apropiată între el și Feriha. Astfel el vrea să-și repare greșelile. Koray, Kaan se întorc cu taxiul alături de o femeie care este specialistă în ce privește copiii. Cei doi coboară, dar scapă cheile.

Emir intervine într-un conflict dintre doi soți. Apare poliția(era și agenta Can) și îl iau cu mașina. Ei sunt solicitați într-un conflict armat. Emir se bagă și el cu scopul de a fi împușcat. Can îl salvează, dar din păcate dă de necaz fiind mustrată de superiorii săi. Unal își încearcă norocul la poker, dar își pierde toți banii. Yavuz afirmă că Can este la fel de puternică ca și Ece. Emir este eliberat din nou din celulă. Can își dă seama că Emir vrea să moară. Emir caută o piatră de la brățara de la mână(aceasta a fost găsită de Can).

6

Yavuz află de conflictul armat la care a participat Can. Ea citește despre sfârșitul tragic al lui Feriha și al Zehrăi. Acestea au murit împușcate de Halil.  Riza îi povestește lui Zulal visul lui în care Feriha îi spunea să se roage pentru ea. Când vru să se ridice, i se face rău. Emir este la cimitir la Feriha. Can și Unal se întâlnesc în fața ușii lui Emir(Ea venise să-i înapoieze piatra). Amândoi pleacă pentru că el nu este acasă. Yavuz o urmărește cu mașina. Koray încearcă să-i găsească o bonă fiului ei, însă nu reușește. Apoi îi reproșează asta lui Hatice. Femeia din taxi îi aduce cheile lui Koray. El îi propune să fie dădaca lui Kaan, iar lui Hatice îi cade fața. Can vine la cimitir și îi dă piatra lui Emir. Cei doi nu scot nicio vorbă. Zulal și Yavuz îi privesc de la distanță, astfel terminându-se cel de-al 68-lea episod.”

         7

Sper să vă placă 🙂

Episodul 68 se găsește subtitrat în română pe youtube în 9 părți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s