,,Trădarea” – Episodul 6 (marți, 19.08.2014)

  ,,Episodul începe cu Cemile care îi spune lui Ali de față cu procuratorul că nu dorește divorțul. El este uimit și trist totodată. Cemile pleacă în celulă. Vestea exploziei se răspândește rapid. Femeia care era în birou în acel moment moare, Ahmet este rănit. Berrin se alege doar cu un bandaj la piciorul stâng. Hakan și prietena ei vin la spital și se bucură că este teafără.

   Ahmet o duce acasă pe Berrin. Ali îl ia la harță, nefiind de acord că fiica sa are de-a face cu un anarhist. Recuperarea Carolinei decurge lent. Ali are nevoie ca iubita lui să iasă mai repede din spital. Aceasta vrea să meargă acasă la familia Akarsu.Pentru Cemile, închisoarea se dovedeşte tot mai greu de suportat din cauza colegelor de celulă care își bat joc de ea.

  Episodul se termină cu Ali care face scandal acasă. Mete reusește să-l încuie în dormitor, însă căpitanul sparge ușa. Frații mai mari stau unul lângă altul. Fetele plâng. Ali sparge chitara lui Mete lovind-o de perete. El îi anunță că Caroline va sta la ei. Osman privește totul din pragul ușii.”

Rezumatul a fost realizat cu ajutorul informațiilor de pe blogul Pulbere de stele!

VIZIONARE PLĂCUTĂ 🙂

pizap.com14072384586293

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s