,,Binbir gece” 6 Bölüm – ,,O mie și una de nopți” Episodul 6

   ,,Episodul începe cu Șehrazat care intră în birou la Onur. Aici erau și Kerem și mama lui Onur. Femeia o recunoaște de la fundație și astfel cei doi șefi află că arhitecta are un fiu bolnav de leucemie și că ea a strâns 200 000 de dolari pentru tratamentul micuțului. Onur își dă seama pentru ce erau acei 150 000 de dolari pe care i-a dat lui Șehrazat pentru o noapte petrecută împreună. Din fericire pentru ea, șefii nu o mustrează fiindcă a ascuns că are un copil. Onur pleacă din birou, iar Șehrazat este felicitată de mama acestuia pentru premiul luat.

   Seara, Hakan(prietenul lui Șehrazat) vine și-i dăruiește lui Kaan o pereche de adidași cu luminițe. Șehrazat îi povestește amicului său că cei de la firmă au aflat de boala lui Kaan. Onur, Kerem și mamele lor iau cina împreună. Ei(cu excepția lui Onur) vorbesc despre Șehrazat și o apreciază, deoarece  a strâns o mulțime de bani pentru tratament. Înainte de culcare, Nadide și Burhan vorbesc despre Ahmet și despre Kaan, ea fiind în continuare supărată de atitudinea soțului ei în legătură cu nepotul lor.  În același timp Onur și Șehrazat își amintesc de propunerile lui și de seara petrecută împreună.

6

   A doua zi, Onur îi mărturisește lui Kerem că s-a comportat urât cu Șehrazat când ea trecea prin momente grele. Șehrazat aude niște angajați vorbind despre felul în care a murit tatăl lui Onur(în patul altei femei). Fusun se consumă fiindcă va avea fată  și nu băiat, însă Nadide o consolează. Lui Gani i se pare grea facultatea și are de gând să chiulească.

6-1

   Onur îi dă mai repede drumul lui Șehrazat după ce află că tatăl lui Kaan a murit. Bennu îi povestește lui Kerem despre Șehrazat și soțul ei. Onur o prinde din urmă pe arhitectă și o întreabă de ce nu i-a spus că îi trebuie bani pentru Kaan, apoi își cere scuze pentru comportamentul său. Acasă la Burhan sosește mobila pentru nepoțica sa care urmează să se nască. Fetele lui Ali Kemal irosesc hârtie, iar Burhan le ceartă.

6-2

   Mihriban îi povestește lui Bennu cum a murit soțul ei și prin ce a trecut după aceea. Bennu fu cât pe ce să se dea de gol că îl iubește pe Kerem. Șehrazat își dă seama că prietena ei s-a îndrăgostit de cineva. Onur și Kerem vorbesc despre dragoste. Bennu rămâne blocată în trafic deoarece mașina ei nu mai pornește. Kerem o ajută. Merg împreună la ea acasă ca să-i dea lui un cd. Onur este deranjat că mama lui îl stresează.

6-3

     Mihriban vorbește cu Șehrazat despre fiul ei mort(al lui Mihriban). Arhitecta îi promite că vor merge împreună în Baku la vară în concediu. Bennu observă că Kerem este îndrăgostită de Șehrazat ceea ce o necăjește. A doua zi, Nadide vorbește la telefon cu Kaan, apoi cu Șehrazat. Burhan intră în cameră și aude o parte din conversație. Din fericire, Burhan nu se enervează.

6-4

   Nadide merge la nepoțelul ei. El îi dăruiește un desen cu amândoi, iar ea îi dă un caleidoscop de la Burhan și acesta se bucură foarte tare. Șehrazat și Nadide vorbesc despre Ahmet. Femeia primește de la nora sa o cheie de la casă ca să-l poată vedea mai des pe Kaan. Onur și Kerem fac planuri pentru revelion. Cel din urmă vrea ca angajații să vină alături de copiii lor la petrecere.

6-5

    Nadide ajunge acasă și Burhan o întreabă de Kaan. Fusun moare de ciudă când aude că Burhan i-a trimis un cadou nepotului său. Kerem și Onur vin la cinema. Aici se întâlnesc cu Șehrazat și fiul ei. Se uită unii la alții, astfel terminându-se cel de-al 6-lea episod.”

6-6

   Sper să vă placă 🙂

   Episodul 6 nu se găsește integral în limba română, ci doar câteva părți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s