,,Dragoste la prima vedere” – Episodul 25 (miercuri, 13.08.2014) ~ Variantă proprie

  ,,Episodul începe cu Hakan ce strigă după Ozan, acesta fiind căzut peste bord. Producătorul pleacă cu yachtul de acolo. Ajuns în port un om îl întreabă ce are la mâna plină de sânge, însă Hakan inventează o minciună. Ozan se ridică la suprafață și este scos din apă de niște pescari. Aceștia îl învelesc într-o pătură și-l servesc cu un ceai.

   Umut petrece momente fericite alături de tatăl său. Apropierea tot mai mare a acestora îi deranjează pe Zeliha și Zafer. Ozan își adună lucrurile pentru a  fi alături de Melis. Pentru a o convinge pe aceasta, el face tot ce-i stă în putință și-i cere ajutorul lui Hale pentru ca planul său să funcționeze. Lucrurile nu merg așa cum doresc, deoarece Hakan este cu un pas înainte lor. Duygu face o mișcare neașteptată care va schimba cursul evenimentelor(îl reclamă pe Hakan în legătură cu moartea lui Demet).

   Episodul se termină cu Hakan ce stă de vorbă cu Umut. Secretara lui intră în birou alături de niște polițiști. Aceștia vor să-l ducă la secție, deoarece este acuzat că a pus ca Demet să fie omorâtă. Umut este uimită.”

Sper să vă placă 🙂

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

JkJlh3K

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s