,,Focul din cer și ale povestiri” de Olesea Nicolaeva

    Cartea Focul din cer și alte povestiri scrisă de Olesea Nicolaeva continuă tema principală despre Pronia divină în viața omului începută de cartea Nesfinții sfinți și alte povestiri,care în anul 2012 a devenit un reper în literatura rusă și un best-seller în domeniul literaturii de ficțiune.
Iată ce spune despre cartea Olesei Nicolaeva arhimandritul Tihon,autorul carții Nesfinții sfinți și alte povestiri:„Olesea Nicolaeva a reușit ca nimeni altcineva,cu inima deschisă , într-un mod intens,autentic,interesant și verosimil,să înceapă povestea oamenilor ortodocși contemporani,în viața cărora intervine Pronia divină prin întâmplări deosebite și ne-a învățat să îi admirăm pe minunații noștri frați și surori. Pentru asta îi mulțumim mult Olesei!”
    Autoarea cărții descrie sensul povestirilor ei astfel:„Toate istorisirile,care mărturisesc despre acțiunea Proniei divine în lume și în sufletul omului,despre bunătatea Mântuitorului nostru Iisus Hristos,despre ceea ce «face Dumnezeu când voiește» și astfel «se biruiește rânduiala firii»,aduc mângâiere,bucurie și nădejde”.
    Cartea Olesei Nicolaeva Focul din cer și alte povestiri este ca un „elixir” literar și duhovnicesc mult așteptat de cititori.

P.S.: Cartea poate fi achiziționată de la Librăria Lumina(Galați) sau online de pe site-ul editurii Egumenița!

18069ca48fdee313371f4bb0b5e73d903350cbac

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s