,,Lale Devri” – Episodul 3

,,Episodul începe cu dialogul dintre Cinar și Lale. Cei doi se sărută. Dimineața, cei doi sunt tot pe faleză îmbrățișați. El o pune în pat și o învelește, deoarece a adormit. Yeșim își sună mama și-i spune că Lale a rămas peste noapte cu Cinar. Lale se trezește și merge să servească micul-dejun cu iubitul ei.

1

Zumrut vrea să afle mai multe despre mama lui Cinar. Lui Lale i-ar plăcea să rămână cu Cinar în Bodrum pentru totdeauna. Yeșim își sună sora, însă aceasta nu are semnal. Cinar îi face o surpriză lui Lale și-i cumpără o rochie de mireasă. Apoi o cere de soție. Mamele lui Lale și Cinar se întâlnesc la o prezentare de modă.

2

Are loc nunta lui Lale și Cinar la care participa oamenii din zonă. Cei doi sunt foarte frumoși și bucuroși. Mirii se urcă pe yacht. Zumrut și Yeșim își fac griji pentru Lale. Cinar este căutat  de ai săi și într-un final se află că el s-a căsătorit cu Lale fără binecuvântarea lor. Când află asta, mama lui Cinar leșină. Familia ei este uimită când află de la jurnaliști. Cinar îi dăruiește soției sale o proprietate drept cadou de nuntă. El îi promite că nu va lăsa pe nimeni să se bage între ei.

3

Unchiul lui Cinar ar vrea să dea ziariștilor pozele cu Zumrut și amantul ei, dar nu este hotărât. Lale și Cinar află că ziarele au scris despre ei. Yeșim și fratele ei s-au întors din Bodrum. Mama lui Cinar află că fiul și nora sa se întorc la Istanbul. Însurățeii ajung în Istanbul. Yeșim plânge fiind îndrăgostită de cumnatul ei. Episodul se termină cu mama lui Cinar care își așteaptă fiul și pe soția acestuia.

4

Sper să vă placă 🙂

Aici puteți urmări episodul în limba română: http://www.youtube.com/watch?v=jEvHv6BZ5fk

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s