,,Feriha/Drumul lui Emir” – Episodul 69

,,Can îi dă lui Emir cercelul( al Ferihăi primit de la Zehra) și-i urează condoleanțe. Polițista îl observă pe Yavuz și-i cere să n-o mai urmărească. Yavuz crede că Emir are o relație cu Can. Zulal privește tot de după un copac. Ea se taie intenționat la un picior și strigă după ajutor. Emir îi leagă piciorul și o conduce acasă. Este uimit când află că Zulal este sora de lapte a Ferihăi. Seher îi vede când fac cunoștință și își dă seama că acesta este jocul lui Zulal. Fata de lapte a Zehrăi îl minte pe Riza că a pus apă la mormântul Ferihăi. Seher îi vede zgârietura, însă fata nu vrea să meargă la doctor.

img_8845_stars-emir-in-yolu-69-bolum-sutk-z-dan-emir-e-tuzak-www-turkweb-tv

Polițista îl găsește pe Emir privind de pe o clădire Istanbulul. Cei doi vorbesc despre viață. Seher își dă seama că Zulal și-a făcut singură zgârietura și-i spune că pe ea nu o păcălește. Lara este sunată cu număr ascuns și când răspunde nu se aude vocea nimănui. Sanem îl lingușește pe Yavuz. Yavuz pune pe unul din oamenii săi s-o urmărească permanent pe Can.

  54020v201209142354220974796.flv

La cimitir, Emir îi ia apărarea unui bătrân de care se luase niște tineri. Aceștia îi spun lui Emir că s-a pus cu clanul  Kadir, însă lui Emir nu îi este teamă. Zulal este înscrisă la facultate. Ea se simte prost printre atâția orășeni, copiii de bani gata. Lui Hatice nu-i convine că Riza îi face toate mofturile unei străine. Koray o previne pe Pinar(dădaca lui Kaan) în privința lui Hatice. Imediat după ce el pleacă, Hatice vine. Aysun o vede pe Sanem la salonul de masaj și pleacă după ce stau puțin de vorbă.

capture-20140809-163943

Zulal se laudă că locuiește în Etiler și că este bogată. O colegă de-a ei își uită inelul scump la baie și ea îl ia. O caută, dar n-o găsește. Polițista Can o însoțește pe vecina lui Emir care lua bătaie de la soțul ei(și Emir i-a despărțit). Ea îi propune lui Emir să depună mărturie împotriva vecinului. Acesta acceptă. Hatice se ceartă cu dădaca, însă aceasta nu se lasă bătută așa ușor. Colega lui Zulal îi vede inelul pe deget. Cele două se iau la ceartă și sunt oprite de un polițist(colegul lui Can). Acesta le duce la secție. Zulal îl vede acolo pe Emir și-i cere ajutorul. Colega ei află că locuiește în apartamentul portarului.  O altă colegă vine și depunde mărturie în favoarea lui Zulal și așa ea scapă. Selim(colegul lui Can) o place pe Zulal.

capture-20140809-164120

Acasă, Zulal mănâncă foarte repede. Seher aduce în vorbă de Emir și Feriha, iar Omer strigă la ea. El iese afară și se găsește cu Lara. Riza vine la el și-i cere să vorbească respectuos și să intre în casă. Lara îi plânge de milă lui Omer. Emir este bătut de niște oameni și lăsat inconștient. Can îl găsește când se ducea acasă și vrea să-l ducă la spital. În tot acest timp ea este urmărită de omul lui Yavuz. Seher îi spune lui Zulal că Feriha avea un caracter tăios, însă ea(Zulal) este și mai rea. Can îl duce pe Emir acasă și-i curăță rănile. Văzând că are temperatură îl bagă într-un duș cu apă rece.

105582715d16

După ce iese din baie Emir cade jos și Can îl ajută să se ridice. A doua zi, Can se uită pe camerele de pe stradă și vrea să găsească bătăușii. Aysun vine la fiul său și aleargă după el până se împiedică de scări. El se întoarce, o ajută să se ridice și fuge. Omer nu o suportă deloc pe Zulal. El și colegii săi se ocupă cu ceva ilegal. Pinar vine la muncă și-i spune lui Koray că a câștigat în lupta cu Hatice. Doctorul îi spune lui Gulsum că trebuie să se întoarcă la Istanbul și să facă terapie pentru a trece peste depresie.

capture-20140809-164450

Emir ajută din nou niște muncitori cu căratul unor saci cu ciment. Zulal în loc să se ducă la facultate merge la locul unde Emir cară sacii. Cei doi se privesc în ochi, apoi ea pleacă. Selim și Can fu cât pe ce să dea cu mașina peste ea. Omer și colegii săi sar să-i bată pe Can(fratele lui Emir) și colegii acestuia, pe care-i numesc ,,bogătașii”. Sanem vine la buticul Larei și-i spune să-i transmită lui Cansu că-și vrea banii pentru partea ei de hotel. Unal joacă poker la cazinoul lui Yavuz și este dus în biroul acestuia. Selim și Can participă la urmărirea unor traficanți de arme. Emir este în zonă și este împușcat în locul lui Can. Ea se consideră vinovată și-l aude că pronunță numele Ferihăi, astfel terminându-se cel de-al 69-lea episod.”

      410041_364099623664058_364099036997450_41220_1651_b

Sper să vă placă 🙂

Episodul 69 poate fi urmărit pe youtube în română dacă veți căuta astfel: ,,AFK 69 RO”(episodul este pe 7 părți)!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s