,,Dragoste la prima vedere” – Episodul 26 (joi, 14.08.2014)

,,Episodul începe cu o discuție dintre Hakan și Umut referitoare la Melis și Ozan. Secretara intră cu niște polițiști în birou. Aceștia îi spun că-l vor duce la secție fiind acuzat de moartea lui Demet. Hakan este încătușat. Asude și Beril află din presă și se îngrijorează foarte tare. Duygu este mulțumită(ea l-a reclamat deoarece el o iubește pe Umut).

Știrea că producătorul Hakan Demirer este arestat șochează pe toată lumea. Ruzgar și Umut se sprijină reciproc în aceste momente grele. Ozan face tot posibilul să salveze înregistrarea audio cu Hakan de pe telefonul său cu care a căzut în apă. Astfel toată lumea va vedea adevărata față a producătorului. Toate aceste evenimente aveau să fie împotriva lui Umut și de aceea Ozan le-a prezentat judecătorului în cazul procesului de divorț.

Hakan este dus în celulă, unde se găsește cu Musa, prilej să se certe și să se amenințe. Mete îi trimite lui Asude un ceas cadou. Ea încearcă să țină sub control și-i susține pe Umut și Hakan, dovedind încă odată că este o prietenă adevărată. Mete îl calmează pe Ruzgar care face o criză de isterie. Polițiștii îi caută acasă pe Yelda și Zafer, deoarece bătrânul l-a amenințat pe Tayfur. Ragip are o amantă tânără.

Episodul se termină cu Ozan care după procesul de divorț îi întinde mâna lui Umut, însă aceasta pleacă. El este sunat de niște oameni care au reușit să-i salveze înregistrarea cu Hakan. Ozan se uită după fosta sa soție care se îndepărtează.

Sper să vă placă 🙂

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

pizap.com14076611852731

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s