,,Feriha/ Drumul lui Emir” – Episodul 70

  ,,Emir este împușcat de mafioți. Can este foarte îngrijorată și-l aude rostind numele ,,Feriha”.  Cu ajutorul unui alt polițist, Emir este luat de acolo și dus la spital. Can așteaptă ca familia lui Emir să vină la spital. Lui Unal este luat telefonul mobil și dus într-o altă cameră de oamenii lui Yavuz. Zulal este prinsă când în loc să învețe se uita pe reviste cu Emir. Ea este nevoită să le arunce dar păstrează o bucățică cu chipul acestuia. Zulal îl vede pe Omer ascunzând niște bâte, dar nu reușește să-i spună nimic lui Riza. Can(fratele lui Emir) ajunge acasă și Aysun este foarte îngrijorată când îl vede bătut. Ea este sunată și află că Emir este la spital.

  11848_adini-feriha-koydum-emirin-yolu-70-bolum-foto-galeri_175152

   Yavuz află că Emir a fost împușcat când a încercat s-o salveze pe Can. El a fost operat.Aysun este la spital și încearcă să dea de Unal. Acesta este obligat să devină omul lui Yavuz. A doua zi Emir se furișează afară din spital și merge la cimitir. Când află, Aysun se enervează peste măsură.  Aysun încearcă să dea de Koray, dar nu reușește. Acesta este plecat din oraș(Kaan a rămas cu Pinar). Ea merge la subsol de unde face rost de cheia de la apartamentul 10. Polițista Can îl găsește pe Emir la cimitir și vrea să-l ducă din nou la spital.

    v201209220358380977469.mp4

   Hatice o plânge pe Feriha. Seher își dă seama că Zulal este interesată de Emir. Acesta este dus la el acasă. Zulal îi cere ajutorul lui Selim pentru a afla mai multe despre Emir. Can(fratele lui Emir) și prietenii săi au de gând să se răzbune pe Omer și colegii lui. Zulal este dusă la Emir. Sanem își vrea banii pentru partea ei din hotel. Yavuz o sfătuiește să aștepte. Zulal stă lângă Emir și-i vorbește deși acesta doarme. Ea îi atinge brățară cu cerceii Ferihăi și se trezește imediat. El îi cere să plece. Aysun intră în apartament tocmai când Zulal pleca.

  20120921_325298_adini-feriha-koydum-son-bolum-emirin-gozyaslari-izleyenleri-duygulandirdi_3

    Emir nu vrea să meargă la spital și-i spune mamei sale că nu are nevoie de nimeni. Zulal se prezintă lui Aysun, însă aceasa o privește cu dispreț. Femeia scapă o cheie pe jos, pe care Zulal  o ia și o pune în poșetă. Can ia cina cu Selim și-i dezvăluie acestuia că tatăl ei și a lui Yavuz au fost tovarăși. Zulal se gândește numai la Emir. Can are de gând să-l bage pe Yavuz după gratii.

39279v201209220359330977471.flv

   Zulal vrea să afle de la Seher dacă Feriha i-a făcut ceva rău lui Emir și află că el a fost mințit. Seher îi povestește tot. Can și Selim îl văd pe Emir consumând alcool apoi strângând farfuriile de pe mese. Omer este provocat de prietenii săi să fure o mașină, însă acesta nu vrea să facă la fel ca Mehmet. Zulal ia pe ascuns din casă un lighean și o sticlă cu ulei. Ea face cunoștință cu Lara. Pinar vede întâmplător o poza cu Koray și Hande(crede ca aceasta este mama lui Kaan). Yavuz merge s-o viziteze pe Can, însă aceasta îi spune să plece.

capture-20140812-133834

    Emir merge la șantierul de construcții și începe să care diverse materiale. Zulal trece pe acolo și-l vede. Aceasta merge la el acasă și intră cu cheia scăpată de Aysun. Emir se întoarce acasă. El este enervat și-i cere să plece(ea a făcut curat și mâncare). Ea începe să-i vorbească despre Feriha și despre faptul că aceasta nu și-ar fi dorit ca Emir să ajungă într-o stare așa proastă. Emir se ia la bătaie cu un bărbat pe stradă și este dus la secție. Can îi dă mâncarea ei de care el nu se atinge. A doua zi el este eliberat.

180920121752054125123

    Riza, Hatice și Seher pleacă la o pomană. Zulal ia cheile de la apartamentul 10, o lumânare și urcă la etaj, unde începe să se uite prin casă. Lui Hatice nu-i convine că Pinar stă și noapte cu Kaan. Imediat ce Hatice coboară pe scări, din lift iese Gulsum. Pinar îi deschide ușa și cele două se privesc în ochi. Can(Fratele lui Emir) îl împușcă pe Omer într-una din încăierările lor.  Emir merge la apartamentul său și al Ferihăi. El introduce cheia în ușă, iar Zulal care se uită pe o fotografie cu Emir și Feriha la prima lor nuntă nu știe ce să facă. Emir nu îndrăznește să intre, astfel terminându-se cel de-al 70-lea episod.”

capture-20140812-132323

Sper să vă placă 🙂

Aici puteți urmări episodul 70 cu subtitrare în română: https://www.youtube.com/watch?v=7_vgyNclhAg&list=PLhWvq7FJPb_W1FrAtmBuMAV6kDapN0RAY

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s