,,Binbir gece” 7 Bölüm – ,,O mie și una de nopți” Episodul 7

,,Episodul începe cu Kerem și Onur care o văd la cinema pe Șehrazat și Kaan. Cei doi fac cunoștință cu băiețelul arhitectei. Kerem îl îndrăgește pe micuț. Burhan o întreabă pe Nadide despre starea de sănătate a lui Kaan. Una din fetițe varsă un pahar cu lapte. Fusun o ceartă și o trimite la culcare. Dl Burhan își dă seama că nora sa își varsă nervii pe copila nevinovată. El îi spune că nu trebuie să dea nimănui socoteală dacă și-a  recunoscut nepotul și fiul mort.

1

Gani vine acasă în miezul nopții beat și trezește pe toți cei din casă. Burhan îi cere ca a doua zi să plece.  Dimineața, Fusun își pune fratele să-și ceară scuze, apoi face și ea la fel cu referire la Kaan. Socrul ei îi iartă.(Gani nu mai este nevoit să plece) Mihriban primește un plic cu bani de la Șehrazat pe care ea o sfătuiește să-i pună deoparte pentru momentul în care vor merge în Baku. Cu banii aceia îi vor face o piatră funerară răposatului fiu al lui Mihriban. Aceasta se bucură foarte tare.

2

Onur regretă în continuare pentru propunerea indecentă pe care i-a făcut-o lui Șehrazat. La companie, se fac pregătiri pentru petrecerea de Revelion. Șehrazat nu vrea să vină însă Bennu insistă să n-o lase singură. Fiecare angajat trage la sorți pentru a afla cărui coleg de serviciu îi va da cadou. Șehrazat își dă seama că prietena sa este îndrăgostită de Kerem, însă acesta nu îi împărtășește sentimentele.

3

Nadide cumpără haine pentru toți nepoții săi și Burhan îi zice să nu-l uite pe Kaan. Femeia primește de la soțul ei un palton frumos, însă ea îl sfătuiește să-i cumpere unul și lui Fusun. Fusun depune niște bani la bancă pentru a face o investiție. Mihriban se joacă alături de Kaan de-a aprozarul. Băiețul îi spune c-o iubește ca pe-o a doua mamă, iar îi răspunde că îl iubește ca pe un fiu.

4

Episodul se termină cu petrecerea de Revelion. Angajații își urează ,,La mulți ani”. Într-un sfârșit ajunge și Șehrazat. Aceasta se pupă pe obraz cu Kerem și se felicită reciproc. Face același lucru și cu Onur. Cei doi se privesc în ochi îndelung, iar Kerem se uită dubios.”

capture-20140813-115815

Sper să vă placă 🙂

Episodul se găsește parțial în română pe youtube(pe părți)!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s