,,Feriha/Drumul lui Emir” – Episodul 71

,,Într-un final Emir deschide ușa și intră. El o găsește pe Zulal uitându-se pe o fotografie de la prima nuntă cu Feriha. Emir pleacă plângând, Zulal pândindu-l de la fereastră.  Koray fu cât pe ce să dea cu mașina peste el. Apoi îl conduce acasă după ce stau puțin de vorbă. Pinar nu vrea să o primească înăuntru pe Gulsum(nu a crezut că ea este mama lui Kaan). Aceasta face o criză de isterie. Hatice iese din lift și o dă pe dădacă afară. Koray ajunge acasă și este uimit când află cele întâmplate. Polițiștii vin la locul bătăii adolescenților. Omer fuge acasă(rana lui nu este gravă), însă este dus la secție de un agent de poliție. Aysun vine într-un suflet acolo și este șocată când află că Can l-a împușcat pe Omer. Din fericire pentru ea, familia Yilmaz nu depune plângere.

1

A doua zi, polițista Can vine și îl anunță pe Emir că fratele său a fost la secție. Gulsum vrea ca relația dintre ea și Koray să se îmbunătățească, dar el se comportă rece. Pinar și Koray stau de vorbă. Ea va fi în continuare dădaca lui Kaan, cât timp acesta va sta la Koray(băiatul va sta cu ambii părinți pe rând). Selim vine la facultate la Zulal și vorbește cu ea. Cansu îi ține locul Larei la butic. Un client o roagă să probeze o rochie. Pe acesta îl cheamă Haldun ceea ce o face să-și amintească de tatăl ei.

2

Seher îi dă sfaturi lui Gulsum pentru a se apropia de Koray. Pinar vine și are grijă de Kaan. Aysun îi cere lui Riza să-l țină pe Omer departe de Can. Seher vrea să o ajute pe Aysun cu informații plătite. Zulal aude conversația celor două. Lara este în continuare deranjată de cineva care o sună cu număr ascuns. Sanem este uimită când aude că Unal lucrează pentru Yavuz. Omer merge la cimitir și se ia de Emir, considerându-l vinovat de moartea Ferihăi și a Zehrăi. Riza îl duce acasă, unde băiatul pune sare pe rană ceea ce-l face pe bătrân să se simtă rău.

     3

Noaptea, Omer încearcă să se furișeze din casă, însă Riza îl oprește și vorbește puțin cu el. Emir este adus la secție și închis în celulă. Polițista Can se trezește(ea adormise pe birou) și îl întreabă pe Emir de ce se chinuie atât. El nu vrea să-i răspundă și pleacă, fiind eliberat. Gulsum nu o poate suporta în continuare pe dădacă. Riza vine la Emir acasă și-i cere ajutorul plângând pentru Omer. Bătrânul vrea ca Emir să-i spună adevărul lui Omer(că Riza a obligat-o pe Feriha să se căsătorească cu cel care a omorât-o).

4

Koray vine la Emir și-l găsește pregătit să plece. Cei doi se iau la ceartă, Koray încercând să-i bage mințile în cap prietenului său. Acesta nu are de gând să-l lase pe Emir singur. Cei doi se strâng în brațe cu lacrimi în ochi. Selim o conduce acasă pe Zulal. Seher îi vede și află că el este polițist. Cansu pare să îl placă pe clientul Haldun. Acesta este defapt un om pus de Sanem ca s-o păcălească și să-și poată lua partea de hotel.

5

Emir îl duce acasă pe Koray, care a băut prea mult. Acesta este dus în pat de Pinar. Emir merge în parc și se așază pe o bancă. A doua zi, el încearcă să vorbească cu Omer, însă acesta îl evită. Emir merge la fratele său, dar Can se înfurie. Gulsum vine dis-de-dimineață la Koray și îi deschide Pinar. Ea își dă seama că bona a  rămas peste noapte și crede că între ea și fostul ei soț există ceva. Gulsum face din nou o criză de isterie, trezind copilul. Micuțul este dus afară de Pinar. Emir și polițista vorbesc despre dor,amintiri.

6

Gulsum vorbește cu mama sa, regretând că a divorțat de Koray. La Lara vine o fată, Zeynep, care se prezintă ca fiind sora ei vitregă(cele două au același tată). Zeynep este cea care o sună pe Lara cu număr ascuns. Aceasta(Lara) este uimită. Emir se gândește la ce i-au spus Riza, Koray, Can. Își ia bagajul și merge la casa lui și a Ferihăi. Riza și Zulal îl văd. El intră în apartament, astfel terminându-se cel de-al 71-lea episod.”

7

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s