,,Trădarea” – Episodul 8 (marți, 26.08.2014)

   ,,Episodul începe cu cei patru frați care stau triști pe trotuar în miez de noapte. Mete o ceartă pe Aylin, deoarece a fost văzută de Kemal alături de un bărbat. Ea îi spune că Soner îi va ajuta să-și scoată mama din închisoare. Hasefe vine și-și duce nepoții acasă la cea mai bună prietenă a lui Cemile. Cele două pușcăriașe care nu-i dădeau pace lui Cemile sunt luate noaptea din celulă și bătute de un domn, care le amenință s-o respecte pe Cemile.

     A doua zi, Cemile este trezită de cele două colege de celulă care îi înapoiază verigheta, își cer scuze și-i sărută mâna în semn de respect. La facultate cresc neînțelegerile dintre grupurile anarhiste și cele pro-americane. Berrin ia parte la un conflict(fiindu-i aproape lui Ahmet) și este văzută de echipa adversă ca o oponentă de bază. Osman încearcă să înțeleagă ce a făcut mama sa și vrea ca ea să se întoarcă. Din fericire, Caroline își retrage plângerea și Cemile va fi eliberată. Copiii și Hasefe sunt fericiți.

    Episodul se termină cu Cemile care se întoarce spre casă. Prietena ei îi anunță pe copiii și aceștia o iau la fugă pentru a opri să intre în casa în care sunt Ali și Caroline. Cei doi petrec o seară romantică. Cemile intră în casă și aude muzica pe care cei doi îndrăgostiți dansau. Ea urcă și-i vede cum se sărută și-și declară sentimentele de dragoste. Sună la ușă și astfel cei doi o observă pe Cemile. Ea este uimită.”

Sper să vă placă 🙂

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

pizap.com14086160107611

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s