,,Dragoste la prima vedere” – Episodul 31 (miercuri, 27.08.2014)

,,Episodul începe cu Hakan care probează costumul de mire. Deodată aude înregistrarea cu el și Ozan. Cei doi au o discuție aprinsă. Umut nu este prea entuziasmată că se va căsători și Hale îi spune că nu are rost să facă acest pas dacă nu simte nimic pentru Hakan.

Vine ziua nunții lui Umut și a lui Hakan. Ea nu poate respira în rochia de mireasă.  Hakan își amintește ce i-a spus Ozan și este neliniștit. Ozan privește nunta de la distanță. El se va simți oarecum ușurat când Umut va renunța la nuntă în ultimul moment, răspunzând negativ ofițerului stării civile.

Mireasa fuge de la nuntă cu un taxi și în acea seară stă de vorbă cu Ozan care o duce la un hotel. Ozan îi dă lui Umut să asculte înregistrarea și ea este dezamagită de comportamentul producătorului. Hakan este foarte nervos, deoarece Umut l-a refuzat. A doua zi, Ozan vine și-i spune că Umut a fost cu el în ziua precedentă. Asude are de gând să se răzbune pe Hakan și are un plan ce este în favoarea lui Ozan.

Episodul se termină cu Selda și Zeliha care vin la clubul unde cântă Yelda cu poliția. Yelda a primit acordul lui Zafer să lucreze acolo și poliția pleacă ne mai având ce face. Zeliha se ia la ceartă cu gardienii de la intrare și ia pistolul unuia. Zafer și un bodyguard încearcă să i-l ia, însă Zeliha se împușcă din greșeală. Ea cade în brațele Seldei, iar Zafer rămâne încremenit.”

Sper să vă placă 🙂

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s