,,Trădarea” – Episodul 9 (luni, 1.09.2014)

,,Episodul începe cu Cemile care îi suprinde pe Ali și Caroline sărutându-se și declarându-și sentimentele. Cei doi o observă și sunt neplăcut surprinși. Ea își iese din fire și le spune să plece. Copiii bat la ușa și strigă să li se deschidă. Cemile coboară și toți patru se îmbrățișează. Ali și Caroline își fac bagajele. Ea strecoară o cămășă de noapte sub perna lui Cemile. Osman și Hasefe vin și are loc un moment emoționat, reîntâlnirea dintre Osman și mama sa. Neriman și Kemal vin la Ali cu un cadou și sunt uimiți s-o vadă acolo pe Cemile.

Ali și Caroline ies din casă. Cei doi vor merge acasă la Kemal. Caroline se preface că leșină. Cemile, Hasefe și copiii intră în casă și pentru moment sunt foarte fericiți. Ahmet este rănit într-unul din conflictele politice. Aylin se apropie tot mai mult de Soner și chiar iese la o cină cu el. El îi dăruiește un set format din cercei și colier. Cemile se enervează când găsește cămașa olandezei.

Ali și Cemile vor divorța. Cemile, Berrin și avocatul se prezintă la tribunal, însă Ali nu mai ajunge. Acesta a făcut un infarct și este inconștient. Episodul se termină cu Caroline care plânge și face o criză de isterie, deoarece căpitanul nu-și mai revine și cu Neriman care nu știe cum să reacționeze.”

Sper să vă placă 🙂

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

pizap.com14088703348031

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s