,,Feriha/Drumul lui Emir” – Episodul 72

    ,,Emir intră în apartamentul lui și al Ferihăi. Este copleșit de amintiri, însă rezistă și nu pleacă. Koray o convinge pe Pinar să rămână promițându-i că Gulsum nu o va mai deranja. Lara vorbește cu sora sa vitregă, Zeynep care îi și dovedește că au același tată. Cansu vine acasă și află de sora Larei. Riza se comportă ciudat. Urca să ia gunoiul și Emir îl invită în casă unde vede fotografia de la nunta secretă. Când coboară, Omer îi reproșează tatălui său că vorbește cu Emir, fiind nervos că acesta s-a mutat înapoi. Zulal își face speranțe în legătură cu Emir. Hatice și Seher află că ginerele este la etaj.

1

    Riza speră că își va liniști fiul vorbind. Emir merge la Koray și-l anunță de decizia de a se întoarce ceea ce-l bucură. Unal îl denunță pe Yavuz de la un telefon public. Koray vorbește cu Gulsum pe care o convinge s-o lase în pace pe dădacă. Zulal îi propune lui Riza să-i dea cheia de la apartamentul 10 pentru a face curățenie. Bătrânul acceptă bucuros. Seher o anunță pe Aysun de întoarcerea lui Emir. Zulal aude conversația.

2

    Zulal urcă la etaj și face ordine. Aysun sună la ușa și fata de lapte o convinge că este mai bine ca Emir să locuiască acolo, mai aproape de Koray. Zulal găsește un tricou al lui Emir pe care-l miroase și se uită prin garderoba lui și a Ferihăi. El intră în casă și găsind-o în dormitor se enervează și-i cere să plece. Ea lasă intenționat o brățară pe hol. Koray o surprinde pe Pinar vorbind la telefon și află că aceasta are probleme cu apartamentul unde locuiește. El se oferă s-o ajute, însă ea nu acceptă. Zulal o surprinde pe Gulsum în miezul nopții la bucătărie luând o pastilă. Aceasta aruncă la coș pastila, afirmând că nu îi aparține.

3

    Aysun îi spune lui Can(fiului ei) să-l ierte pe Emir. Emir găsește brățara lui Zulal și a doua zi i-o dă. Omer îi vede pe cei doi vorbind și îi reproșează asta surorii sale. Polițista Can își dă seama că Unal este cel care l-a reclamat pe Yavuz. Mafiotul își dă seama că Sarrafoglu l-a trădat, însă  acesta o face pe nevinovatul și reușește. Emir merge acasă la fratele său și-i spune că orice s-ar întâmpla ei sunt tot frați. Cansu așteaptă nerăbdătoare să fie sunată de Haldun. Acesta se întâlnește cu Sanem care îi dă bani și-l pune s-o scoată în oraș pe fata vitregă.

4

     Can și Selim încearcă să dea de Emir pentru a afla mai multe despre Unal. Află că acesta s-a mutat. Cei doi merg la facultate la Zulal, însă aceasta minte că nu știe nimic. Emir merge la școală la Can. Cei doi se îmbrățișează și promit se vor juca ca în vremurile bune. Cansu este sunată de Haldun. Ea este în culmea fericirii și împreună cu Lara își va căuta o ținută superbă. Zulal și-a uitat cursurile la o colegă. Selim le ia și i le duce în fața blocului. Tocmai atunci venea Emir și Can merge la el. Cei doi urcă la etaj. Polițista este impresionată de poza cu el și Feriha. Ea îl anunță de situația lui Unal.

5

    Zulal le spune lui Seher și lui Hatice că Gulsum i-a pastile, însă femeia nu crede și începe să țipe. Pe ușa intră Riza și Omer, iar ea se oprește. Unal vine acasă la Aysun și nu stau prea mult de vorbă. Polițista Can primește o invitația la deschiderea unui club organizată de Yavuz și Unal. Și Emir primește o invitație. Vine seara evenimentului. Yavuz vine cu Sanem la braț. Cansu și Haldun vin și ei. Prezența lui Sanem o cam incomodează.  Deodată apar Emir și polițista Can, dând de înțeles că sunt împreună. Toată lumea este uimită să-i vadă. Yavuz este foarte supărat, iar cei doi îl privesc mulțumiți…”

6

Sper să vă placă 🙂

Pe youtube se găsesc primele 5 părți din episod în română.. Continuarea poate fi urmărită în turcă până când va fi tradusă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s