,,Dragoste la prima vedere” – Episodul 33 (vineri, 29.08.2014) ~ Ultimul episod

,,Episodul începe cu Ruzgar care îi mărturisește lui Umut că el a dat cu mașina peste Emel. El are remușcări și începe să plângă, iar ea află că Hakan i-a ascuns acest lucru. Astfel face legătura cu toate momentele în care producătorul s-a comportat ciudat. Hakan o sună și află că Ruzgar a dezvăluit secretul. Musa este la spital, deoarece a fost rănit în celulă. Zafer stă în pat cu gândul la Zeliha, refuzând să mănânce.

Umut îi ascunde lui Ozan faptul că Ruzgar este vinovat de moartea mamei lui. Ruzgar se predă și este adus în fața instanței. Ozan află și are o cădere nervoasă. Hakan este foarte nervos și se bate cu Ozan. Umut este mai aproape de Zafer, tatăl ei vitreg pentru prima oară. În urma unei cercetări, Ozan află de relația lui Ragip cu Ozen. Hale îl vizitează pe Musa la spital, observându-se că cei doi se iubesc. Cihan abuză sexual de Yelda care mai apoi se sinucide, aruncându-se în Bosfor.

Ozan și Umut merg la spital,  Melis fiind în sala de nașteri. Un medic vine cu fetița și îi anunță de moartea mamei acesteia. Acest eveniment va schimba soarta lui Ozan și lui Umut. Serialul se termină cu imaginea celor trei: Umut cu bebelușul Emel în brațe și Ozan, care nu știe cum să reacționeze. ”

Sper să vă placă 🙂

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s