,,Karagül” – Episoadele 1-5(Săptămâna 15-19+ 21-26 septembrie)

    Episodul 1

,,Bijuteriile sunt trădate de luciul fals..Din sunetele cuvintelor false..Este dificil să schimbi adevărul dureros.Nu aș rezerva mult timp…” Ebru, viața este o minciună, chiar dacă soțul tău va înțelege mai târziu. Dar ”adevărul” este costisitor. Dimineața, Murat are de gând să meargă la Halfeti și anunță că se va întoarce seara.

1

    Episodul 2

Tot conacul răsună de plânsetele lui Ebru și astfel toată lumea află de dispariția lui Murat. Baran face o criză de nervi dimineața când musafirii se pregăteau de micul-dejun. La casa din Istanbul, Ebru cade plângând pe trepte și nu poate da nicio declarație. Ea vrea să-l convingă pe Kendal să se întoarcă la Istanbul..

2

    Episodul 3

Ebru și copiii sunt în fața ușii. Kendal îi primește înăuntru.  Baran este uimit să-i vadă. Ebru este obosită și un pic timidă. Kendal întreabă ”Cumnată de ce ai venit până aici? Puteai trimite de veste”.  Ea răspunde ”Noi n-am avut unde sta, trebuie să ne ocupăm și de afacerile cu terenurile și în plus m-am gândit că ar fi bine să ne revedem”. În dimineața următoare, gazdele sunt nemulțumite. Toată lumea vorbește despre delicata soție a lui Murat. Fetele vor să vadă locul unde a murit tatăl lor, iar Ebru le va duce pe malul Eufratului. Polițiștii sunt încântați să se ocupe de cazul dispariției lui Murat.  Șeful jandarmilor,Oğuz, îi urează ,,Condoleanțe”. Fetele și mama lor se  îmbrățișează pe malul apei. Ele se întorc la conac unde sunt întâmpinate de mulțimea dispersată. Li se cere socoteală pentru treburile casei. De ce se comportă astfel nu este clar încă…

3

     Episodul 4

Baran este rănit în urmă împușcăturilor aduse familiei Șanverdi. Lui Narin îi este teamă pentru fiul ei, iar Kendal încearcă să distrugă dovezile pentru a-l proteja pe Baran. Maya a văzut fotografia cu Baran în camera lui Ebru și dorește să vorbească cu aceasta. Când Ebru se va simți mai bine, va fi dată afară împreună cu copiii săi de către proprietari. Ea se confruntă cu o altă problema: unde va locui. Narin merge la Eufrat pentru a o sprijini pe Ebru. Ada este disperată că vor trebui să plece de la conac, iar Ebru îi amenință pe Kendal și Narin că se va întâmpla ceva care îi va lua prin surpindere..

4

   Episodul 5

Ebru și copiii au petrecut o noapte grea pe terenul moștenit de la Murat. Ea este afectată de povestea de la Eufrat și vrea să găsească cheia misterului din trecutul său. Dosarul lui Murat este închis, iar Kendal este urmărit. Narin este obligată să aibă răbdare în privința lui Kendal. Kadriye observă tensiunile dintre Narin și Özlem. Fetele sunt trimise la Halfeti pentru ca mama lor, Ebru, să se mai calmeze. Oğuz îi face o vizită supriză ce va duce la o decizie neașteptată…

5

Sper să vă placă 🙂

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

La un episod turcesc(un rezumat de-al meu) corespund 2 episoade difuzate la Pro Tv! Astfel episodul 1 se difuzează pe 15 și 16 septembrie etc.

P.S.:Orice neconcordanțe se datorează site-ului turcesc de unde le traduc!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s